Copy
Deze nieuwsbrief ontvangt u wegens aangepaste tijden van het vertrek van The Vin en de salonboot van Rederij Belle.
11 juli 2019
De slotetappe en finish
 
ben je erbij?
Nog 2 dagen en dan is het zover: na de allerlaatste etappe finisht KiKaRoW in Utrecht op de Driewerf. Na 13 weekenden is het tijd voor een prachtig slot.
 
En jij kunt dit feestje meevieren!

Op 14 juli start de roeitocht om 07.30 uur bij RV Willem III in Amsterdam. Rond 9.30 uur verwachten we bij Weesp te zijn en na wisseling van roeiers weer verder te roeien. Om 17.00 uur zullen The Vin, de Tjerck Hiddes en alle begeleidende boten arriveren bij de Driewerf.

Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom om de The Vin en haar gevolg welkom te heten. En dat gaan we met 'toeters en bellen' doen! Neemt allen een toeter of bel mee zodat we de roeiers onder luid applaus en getoeter feestelijk binnen halen.

Na binnenkomst gaat de avond beginnen met een optreden van Lisanne Spaanders. Daarna overhandigt locoburgemeester Lot van Hooijdonk de cheque aan Marry van den Heuvel van het Prinses Máxima Centrum en je kunt meegenieten van een heerlijke barbecue. Voor de barbecue kun je je nog aanmelden tot en met woensdag 10 juli via https://kikarow-utrecht.nl/finish-bbq-feest/
 
De Driewerf is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto en de bus. Er zijn voldoende plekken op het terrein. Vanaf Utrecht Centraal is de Driewerf gemakkelijk te bereiken door bus 1 Hoograven te nemen en uit te stappen bij de halte 'Kastelenplantsoen'. De bussen rijden tot laat in de avond om het half uur.
Op 14 juli 2019 kun je voor €29,50 per persoon meevaren op een salonboot van Rederij Belle en de roeiers aanmoedigen vanaf het water. De boot vertrekt om 09.30 uur bij de VVV steiger ter hoogte van Hoogstraat 25 te Weesp. Je zult met de roeiers meevaren tot aan Nigtevecht en daar omkeren. Om 12.00 uur ben je weer terug in Weesp en kun je weer van boord bij dezelfde steiger.
 
De opbrengst van deze vaartocht gaat naar KiKaRoW.
Kaartjes zijn rechtstreeks te koop bij Rederij Belle.
Bestel hier je kaartje.
Facebook
Link
Website
LinkedIn
Twitter


Deze nieuwsbrief wordt verzonden aan alle geïnteresseerden in
KikaRoW Rondje NL 2019


Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Stuur een mail naar info@kikarow.nl om je af te melden.voor deze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KikaRoW, nonprofit · Amsteldijk-Zuid 253 · Uithoorn, Nh 1423 BZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp