Copy
Hier komt de subject of een call-to-action
Niet leesbaar? Bekijk in je browser
Vervaet Verhuis

3 Scania's op gas voor Vervaet Verhuis


Vervaet Verhuis heeft twee bakwagens Scania G 320 B 4x2 CNG (Compressed Natural Gas) en één Scania G 410 B 4x2 CNG aangeschaft. Met die vrachtwagens op aardgas wil de verhuisfirma uit Aalter onderstrepen dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. “We rijden al met Euro 6 vrachtwagens”, zegt Commercieel Directeur Kurt Van Synghel. “Maar nu gaan we nog een stap verder en zijn we op de kar gesprongen van de Scania op CNG.” 
 

Minder CO2

"We komen als verhuizers vaak in de binnenstad en dan is een milieuvriendelijk voertuig belangrijk," zegt Kurt Van Synghel. "De Scania CNG-vrachtwagen stoot minder CO2 uit en nauwelijks fijn stof. Bovendien is hij stiller dan andere vrachtwagens."

Extra veiligheidsopties

De vrachtwagens zijn onder meer uitgerust met een retarder, de geautomatiseerde versnellingsbak Opticruise en adaptieve cruisecontrol. Alle voertuigen zijn uitgerust met extra veiligheidsopties als dodehoek- en achteruitrijcamera’s. Operationeel Directeur Hendrik Vanderhenst. “Onze vrachtwagens bevinden zich dagelijks in het verkeer. Als bedrijf vinden we het onze plicht om te waken over de veiligheid van onze werknemers en van de andere weggebruikers."

Lees het volledige artikel


Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2019 GBBX bvba, All rights reserved.


Uitschrijven    Update uw gegevens