Copy
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i din webbläsare. 

Var får du luft ifrån?

Vi har decennier av erfarenhet bakom oss, ambitionen och viljan att alltid sätta kundens bästa i fokus. Det är inget vi kompromissar med. Det kräver ett engagemang och genuint driv som jag är otroligt stolt över att se hos alla våra medarbetare. Vårt unika format i ett perfekt anpassat upptagningsområde ger oss möjlighet att upprätthålla den höga servicenivå som är vårt signum. Vi tar dina problem på största allvar, på årets alla dagar. Läs mer om vår dygnet runt jour längre fram i den här presentationen. Vi ser ödmjukt fram emot att ta ansvar för den så viktiga tryckluftsproduktionen – i just din verksamhet.
 
Malin Annerhult, VD
Höglandets Kompressorservice

Vi är en auktoriserad servicepartner till Gardner Denver med upp till tio års garanti på nya maskiner.

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Vi utför service och sköter underhåll på alla fabrikat på marknaden – även de kompressorer som vi själva inte har installerat. Vi har ett stort lager och kan därför snabbt se till att du är i drift igen.

SNABB SERVICE

Eftersom vi är ett litet och sammansvetsat företag kan vi enkelt flytta runt i dagens schema och göra plats för att snabbt hjälpa dig.

DYGNET RUNT-JOUR

Vår dygnet runt-jour utför felsökning och reparation på årets alla dagar. Vi hjälper dig med planerad service och underhåll.

FÖRSÄLJNING

Oavsett vilken verksamhet du bedriver levererar vi komplett tryckluftsutrustning som passar ditt behov.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss
LinkedIn
Du får detta nyhetsbrev eftersom att du är kund till oss eller för att du skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här

Höglandets Kompressorservice
Besöksadress: Bockängsgatan 5, 571 38 Nässjö  | Postadress: Box 229, 571 38 Nässjö
Telefon: 0380-188 60 | info@hkservice.se | www.hkservice.se 

Copyright © 2018 AB Höglandets Kompressorservice