Copy
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i din webbläsare. 

Sommartider hej hej!

Sommar och semester – men vi på Höglandets Kompressorservice finns förstås där för dig! Vi kör på hela sommaren med tekniker i tjänst. Passa på att boka tid för underhåll eller andra tjänster redan nu, så hinner vi dessutom få hem de delar du behöver. Varmt välkommen att ringa 0380-188 60  eller mejla hit.
 

Malin Annerhult, VD
Höglandets Kompressorservice
Johan Ennerfelt VD på Mekan & Modell AB, Alvesta, med kompanjonen Stefan Trygg studerar delar till ett rotationsgjutverktyg för att tillverka hydraultankar.

Johan Ennerfelt

Vad är ni kända för?
”Vi hjälper industrin att forma sina produkter på ett enkelt sätt. Vi tar fram formverktyg för olika typer av processer för plastformning och metallgjutning. Vi har ett 30-tal kunder och våra relationer präglas av ett långsiktigt samarbete och nära dialog. Vi känner våra kunder väl och vet hur de vill ha sina verktyg. Det är vår styrka! Vi försöker också  hålla en hög servicenivå och är snabba både vad gäller förfrågningar och ledtider.”

Hur viktig är tryckluften i er verksamhet?
”Vi är helt och hållet beroende av tryckluften. Den är lika viktig som elförsörjningen. Om tryckluften stannar så fungerar inte produktionen. Våra bearbetningsmaskiner behöver tryckluft och arbetar med tryckluftsdrivna moment i vissa delar. Tryckluften används också för att blåsa rent verktygen och för att driva en del handverktyg.”

Vad förväntar ni er som kund till Kompressorservice?
”Vi förlitar oss på att de håller ordning på våra kompressorer så att de blir servade med jämna intervaller. Skulle vi sedan råka ut för bekymmer så vill vi ha snabb återkoppling och hjälp – det är livsviktigt för oss. Om det som inte bör hända ändå händer vill vi ha god service, och det upplever vi att vi får av Kompressorservice. Även om vi är ett litet företag vill vi känna att vi är en tillräckligt intressant kund och att man rycker ut för att hjälpa oss oavsett dag eller tid. Vi är måna om att ha goda relationer med våra leverantörer. Även om vi inte är den största kunden så kanske vi kan vara den bästa!”

Så här tycker fler av våra kunder om vårt samarbete.

Tom är din nya resurs i GGVV!

Nu ökar vi vår närvaro i GGVV-regionen! Våra nyanställda servicetekniker Tom Lundberg utgår från vårt sprillans nya servicecenter i Hillerstorp.
”Vi har väldigt många kunder i regionen och Hillerstorp ligger strategiskt med korta avstånd till Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo – läget är perfekt!”, säger Tom.

När vi får häng på Tom Lundberg en måndagsmorgon i mitten av juni har han varit uppe med tuppen. Första uppdraget, ett akut sådant, ryckte han ut på redan klockan 6.

”Att Höglandets Kompressorservice nu finns närvarande även i Hillerstorp med ett servicecenter är förstås kanonbra. Det gör det ännu enklare för mig att vara nära kunderna och ge snabb service”, konstaterar Tom som precis har satt upp skylten på Brogatan 19. I sitt uppdrag som servicetekniker kommer han att ansvara både för planerat underhåll och akut service. Han gör även nyinstallationer och ansvarar för de övriga tjänster som vi erbjuder.

Som inbiten Klevshultsbo känner Tom området som handen i handske. Här bor han med sambo och sina sex barn – och trivs som fisken i vattnet.

Tom har under flera år jobbat för en av våra välrenommerade konkurrenter och kan branschen utan och innan. Valet att team upp med Höglandets Kompressorservice var enkelt.

”Kompressorservice har en platt organisation och korta beslutsvägar. Huvudkontoret i Nässjö ligger nära och ger snabba besked. Det ger bra förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb åt kunderna. Och det gillar jag!”
Kontakta Tom
Gör en riskbedömning i sommar!

Sommaren är ett utmärkt tillfälle att göra de där ack så viktiga sakerna som aldrig blir av när produktionen går för högtryck. Passa på att avsätta tid för en riskbedömning och handlingsplan i sommar. Som anläggningsägare av en trycksatt anordning måste du ha:
  • en korrekt förteckning över din trycksatta anordning
  • ett program för fortlöpande tillsyn med ansvarig person för detta
  • journal för livstidsbedömning
  • provning med ett antal punkter som kontrolleras och dokumentation som upprättas som följd
  • se till att rör är korrekt märkta med flödesriktning och typ av media

Boka en tid nu så hjälper vi dig att utföra riskbedömningen professionellt och effektivt så att ni tryggt kan gå i gång med full fart till hösten!


Glad sommar önskar vi på Höglandets Kompressorservice!
Välkommen att kontakta oss!

Besöksadress:
 
Bockängsgatan 5

Postadress: 
Box 229, 571 38 Nässjö

Tel: 0380-188 60
Fax: 0380-140 27
E-post: info@hkservice.se


Journummer: 
070-327 07 58
LinkedIn
Website
Du får detta nyhetsbrev eftersom att du är kund till oss eller för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här

Höglandets Kompressorservice
Besöksadress: Bockängsgatan 5, 571 38 Nässjö  | Postadress: Box 229, 571 38 Nässjö
Telefon: 0380-188 60 | info@hkservice.se | www.hkservice.se 

Copyright © 2018 AB Höglandets Kompressorservice