Copy
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i din webbläsare. 

Nytt år, ny vår, ny webb.
Vi pallar trycket när det vänder!


Aldrig har väl ett nytt år varit så välkommet som 2021! Nu när vi har kommit en bit in på året och vintern äntligen övergår i vår så kan vi också konstatera att den positiva trenden ute hos våra kunder håller i sig. Många väljer att investera och uppgradera för att möta kraven från kommande konjunktur. Vi på Höglandets Kompressorservice har också växlat upp tempot och lanserar vår nya webb. Eftersom vi vill vara hjältarna i din vardag har vi byggt på med ny funktionalitet som ger bättre överblick över våra tjänster och analyser. Du kan också chatta direkt med oss och få snabba svar på dina frågor. Kort sagt – vi är alltid redo att rycka ut och nu när det äntligen vänder så finns vi, precis som alltid, där för dig!
 


Malin Annerhult, VD
Höglandets Kompressorservice

Vi firar 40 år med Prysmian!

Långa kundrelationer är ett signum för Höglandets Kompressorservice. Nu har vi haft förtroendet att serva anläggningarna åt Prysmian Group (tidigare Draka, ABB och ASEA) i 40 år! Vi ställde några snabba frågor till Lars Schön, som är fastighets- och underhållschef på Prysmian Groups anläggning i Nässjö.

Möt Kjell Karlsson – vår egen deckartalang!

Ryssby-bon Kjell Karlsson är en av våra trotjänare på Höglandets Kompressorservice och har räddat många kunder från besvärliga driftstopp under åren. Med utgångspunkt från vårt kontor i Ljungby ansvarar han för service och försäljning i området.
Det börjar dra ihop sig till guldklocka, eller hur?
”Nja, några år är det allt kvar… Jag började på Höglandets Kompressorservice veckan innan midsommar år 2000 så det är rätt lätt att hålla reda på.”

Vad är det roligaste med ditt jobb?
”Jag gillar själva detektivdelen: att göra felsökningar och försöka klura ut var problemet ligger. För en sak kan man vara säker på – det är nästan aldrig samma fel två gånger. Det är också det som är så kul med mitt jobb. Man måste sätta sig in i problemet och tänka efter!”

Något som har förändrats under de här åren?
”Utvecklingen har ju gått jättefort. Numera så måste man vidareutbilda sig hela tiden, för så fort man har lärt sig ett nytt system så kommer det en ny innovation som man måste ha koll på.”

En bra dag på jobbet?
”Jamen det är ju ändå när jag får leka brandman och rycka ut och få igång en anläggning som har stannat. Kunderna brukar vara väldigt glada när man åker därifrån.”

Hur många kompressorer har du själv hemma i garaget?
”En liten Luna-kompressor, inget avancerat alls. Den räcker för husbehov.”
Kontakta Kjell
Välkommen att kontakta oss!

Besöksadress:
 
Bockängsgatan 5

Postadress: 
Box 229, 571 38 Nässjö

Tel: 0380-188 60
Fax: 0380-140 27
E-post: info@hkservice.se


Journummer: 
070-327 07 58
LinkedIn
Website
Du får detta nyhetsbrev eftersom att du är kund till oss eller för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här

Höglandets Kompressorservice
Besöksadress: Bockängsgatan 5, 571 38 Nässjö  | Postadress: Box 229, 571 38 Nässjö
Telefon: 0380-188 60 | info@hkservice.se | www.hkservice.se 

Copyright © 2018 AB Höglandets Kompressorservice