Copy
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i din webbläsare. 

En trygg samarbetspartner i alla väder


När det kör ihop sig vill man ha ett proffs. Någon som alltid ställer upp och kan ge goda råd. Vi på Höglandets Kompressorservice är den där vännen i din vardag som kan rycka ut med kort varsel, men som också finns där i längden. En trygg samarbetspartner – oavsett konjunktur.
 
Det här märkliga året har det blivit extra tydligt hur viktigt det är med långsiktiga affärsrelationer som bygger på kompetens och ömsesidigt förtroende. Trots en tuff inledning på året har flera kunder valt att investera, vilket gör att vi har många inspirerande installationer att se fram emot i höst och vinter.

Många verksamheter har dragit igång ordentligt och vår serviceflotta är beredd att rycka ut närhelst du behöver. Om du är i ett läge där du behöver få ännu bättre kontroll över dina kostnader hjälper vi gärna till med läckagesökning och energioptimering av din anläggning.
 
Vi har inte heller legat på latsidan utan har passat på att arbeta med våra kvalitetsprocesser, strukturerat om vårt lager och satt upp egna mål för framtiden.

Vi står redo när du behöver oss!

Malin Annerhult, VD
Höglandets Kompressorservice

Martins experttips inför hösten

Martin Austli jobbar med service och försäljning hos oss på Höglandets Kompressorservice. Med mer än 17 års erfarenhet vet han precis hur de olika årstiderna påverkar din anläggning. För det är faktiskt så, att klimatet gör skillnad. Det här ska du tänka på lite extra i höst!  
”Hösten är tiden med störst luftfuktighet. Håll därför koll på att din torkutrustning är i bra skick! En dåligt fungerande kyltork innebär mer vatten i den tryckluft som går ut på systemet. Det kan ställa till problem för de maskiner och verktyg som är anslutna. När vi utför underhåll på kompressorn, kontrollerar vi även kyltorkens funktion, vi kollar att dräneringarna fungerar och att värdena verkar rimliga. Känner du att det är läge för en inspektion mellan servicebesöken? Då kontrollerar vi även att du har rätt tryck i systemet, rätt luftkvalitet och en rätt dimensionerad anläggning.”  

Varmt välkommen att boka in ett besök! Ring Martin på 070-590 00 30

 
Kontakta Martin

Tänk att fel kan bli så rätt…
Hjälp oss i vårt förbättringsarbete!

Precision och perfektion är en förutsättning när man jobbar med kompressorer. Att ha hög svansföring i kvalitetsfrågor är en självklarhet för oss på Höglandets Kompressorservice men självklart är det med oss som så många andra. Vi är inte ofelbara och ibland blir det inte som man tänkt sig.
Om och när det händer, så gör vi allt för att begränsa och lösa problemet direkt. Sedan gör vi en uppföljningsanalys och implementerar det vi har lärt oss i vår kvalitetsprocess. Att du känner att du kan ha en rak och tydlig dialog med oss – och delar med dig av dina synpunkter både vad gäller stora och mindre avvikelser – är en förutsättning för att vi ska kunna bli ännu bättre. Låt oss veta, så kan vi bli ännu bättre tillsammans!

Gör en traditionell felanmälan här eller lägg ett mejl till Malin och dela med dig av dina synpunkter.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss

Du vet väl om att vi är auktoriserad servicepartner till Gardner Denver? Det innebär att du kan få upp till tio års garanti på nya maskiner!

Underhållsavtal = maximal livslängd

För undvika att drabbas av oplanerat stillestånd och för att maximera livslängden din kompressoranläggning så rekommenderar vi att ni tecknar ett underhållsavtal med oss. Ett avtal där support och tillgänglighet är prioritet och där vi ser till att underhålla utrustningen i rätt tid efter respektive fabrikats föreskrivna serviceschema.
  Teknisk telefonsupport dygnet runt

  Planering av förebyggande underhåll

  Felsökning och reparation

  Enkelt att budgetera för underhållet

  Kort inställelsetid

Underhållsavtal löper över 12 månader och kan faktureras månads-, kvartals- eller årsvis.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Höglandets Kompressorservice – vi är alltid redo att rycka ut!

 
Kontakta oss
Välkommen att kontakta oss!

Besöksadress:
 
Bockängsgatan 5

Postadress: 
Box 229, 571 38 Nässjö

Tel: 0380-188 60
Fax: 0380-140 27
E-post: info@hkservice.se


Journummer: 
070-327 07 58
LinkedIn
Website
Du får detta nyhetsbrev eftersom att du är kund till oss eller för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här

Höglandets Kompressorservice
Besöksadress: Bockängsgatan 5, 571 38 Nässjö  | Postadress: Box 229, 571 38 Nässjö
Telefon: 0380-188 60 | info@hkservice.se | www.hkservice.se 

Copyright © 2018 AB Höglandets Kompressorservice