Copy
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i din webbläsare. 

Trygg tryckluft i coronatider

Det är, och har varit, en oerhört utmanande tid nu för oss alla. Många nya situationer uppkommer som både inneburit vissa hinder men som också skapat nya möjligheter. Vi på Höglandets Kompressorservice följer så klart alla nyheter som rör Covid 19 och anpassar oss till de riktlinjer som ges av Folkhälsomyndigheten.

Inom vårt gebit kan vi utföra mycket vårt arbete på plats hos er utan att behöva ha en nära kontakt med människor. Det mesta går att lösa via telefon eller annat kommunikationssätt. Det innebär att era kompressorer kommer få samma goda service som tidigare. Liksom nyinstallationer när så behövs.

Givetvis stannar vi hemma när vi känner minsta symptom av sjukdom. Allt för att alla som har ett samarbete med Höglandets Kompressorservice ska känna sig trygga. Samma sak gäller så klart för att personalen ska känna sig trygg i alla avseenden.

I många branscher har det varit svårt att få fram reservdelar med tanke på att det varit längre leveranstider än normalt. Den risken förutsåg även vi, och det har på vissa håll tagit längre tid än vanligt, men vi valde att ta hem en större mängd lagerartiklar.  Vi lyckades på det sättet ta oss förbi den risken och fortsätta upprätthålla servicegraden. De flesta delarna går nu att beställa igen och få hem på relativt kort tid.
Nu tar vi en vecka i taget och är försiktigt förhoppningsfulla att hjulen ska börja rulla för fler företagare. Vi ingår alla i ett större sammanhang och är på ett eller annat sätt beroende av varandra.

Sett ur en positiv synvinkel så jag aldrig haft bättre koll på min administration, efter en riktig storstädning på kontoret! Även lagret har fått sig ett lyft, hyllor har blivit märkta på ett bättre och mer lättjobbat sätt och faktiskt skapat en aningen mindre stress i vardagen. Vi utnyttjar den utmanande tiden till att förbättra och effektivisera helt enkelt.

Vi tror på en ljusare tid och ser bara framåt!

Malin Annerhult, VD
Höglandets Kompressorservice
Se till att underhåll sköts kontinuerligt och enligt instruktionsboken. Igensatta filter skapar tryckfall som skapar ökade kostnader för produktionen av luft. Ser man bortom energikostnaden så minskar också risken för produktionsstopp och allt vad det innebär.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss

Vi är en auktoriserad servicepartner till Gardner Denver med upp till tio års garanti på nya maskiner.

Underhållsavtal = maximal livslängd

För undvika att drabbas av oplanerat stillestånd och för att maximera livslängden din kompressoranläggning så rekommenderar vi att ni tecknar ett underhållsavtal med oss. Ett avtal där support och tillgänglighet är prioritet och där vi ser till att underhålla utrustningen i rätt tid efter respektive fabrikats föreskrivna serviceschema.
  Teknisk telefonsupport dygnet runt

  Planering av förebyggande underhåll

  Avhjälpande underhåll

  Enkelt att budgetera för underhållet

  Kort inställelsetid


Underhållsavtal löper över 12 månader och kan faktureras månads-, kvartals- eller årsvis.
Hör av er så berättar vi mer!

 
Kontakta oss
Välkommen att kontakta oss!

Besöksadress:
 
Bockängsgatan 5

Postadress: 
Box 229, 571 38 Nässjö

Tel: 0380-188 60
Fax: 0380-140 27
E-post: info@hkservice.se


Journummer: 
070-327 07 58
LinkedIn
Website
Du får detta nyhetsbrev eftersom att du är kund till oss eller för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här

Höglandets Kompressorservice
Besöksadress: Bockängsgatan 5, 571 38 Nässjö  | Postadress: Box 229, 571 38 Nässjö
Telefon: 0380-188 60 | info@hkservice.se | www.hkservice.se 

Copyright © 2018 AB Höglandets Kompressorservice