Copy
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i din webbläsare. 

VAR FÅR DU LUFT IFRÅN?

Höglandets Kompressorservice är en erfaren samarbetspartner med kompetensen att ta ett helhetsåtagande. Vi projekterar och installerar kompletta anläggningar och kan utföra service på alla typer av kompressorer – även på dem som vi inte själva har installerat.

Utvecklingen inom produktion och automation går snabbt. Därför vidareutbildar vi oss ständigt för att hålla en hög kompetensnivå. Energioptimering, läckagesökning och riskanalys är några av redskapen vi använder för att hjälpa dig att få en energieffektiv och säker tryckluftsanläggning.

Välkommen till oss på Höglandets Kompressorservice – vi är mästare på att lösa problem och göra förbättringar.

Malin Annerhult, vd
Höglandets Kompressorservice

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss

Min tjänst på Höglandets Kompressorservice började 2006 och baseras på service av kunders kompressoranläggningar samt försäljning av nya kompressorer och kringutrustning. Att hjälpa kunden komma till rätta med sin luftkvalitet eller en ny energi optimal kompressor är det som får mig att trivas så bra på Höglandets Kompressorservice.

Martin Austli
+(46) 70-590 00 30
martin@hkservice.se
 
Kontakta Martin

Donaldsson Ultrafilter: 

Rätt filtrering ger en stabil
och lönsam produktion

Passa på att investera i en filterlösning från Donaldsson. Med den nya filtreringstekniken UltraPleat minskar den tryckskillnad som uppstår vid filtrering av tryckluft med upp till 50 procent jämfört med den tidigare tekniken – och det med genomgående hög filtreringsprestanda.

Till och med den 31 mars lämnar vi 35% rabatt på ordinarie pris för filter i storlek 0035 till 1100. Flöde 0,58m3/min till 18,3m3/min.

Vad filtreras:

 Rost och rörflagor från rörsystem och luftbehållare.

 Atmosfäriska föroreningar

 Oljeånga

 Olja i vätskeform

 Oljeaerosoler

 Mikroorganismer

Donaldsson: 
Ultrafilter

 Mångsidiga filtreringslösningar för tillämpningar med tryckluft

 Skonsam filtrering

 Validerade prestandadata enligt ISO12500-1 (oljeaerosoler), 12500-2 (oljeångor) och 12500-3 (partiklar)

 Pålitlig tryckluftskvalitet enligt
ISO 8573-1.


 
Malin Annerhult
VD / Försäljning
+(46)70-768 72 94
malin@hkservice.se

Så tar du bäst hand om dina filter!

 Byt inlinefilter regelbundet. Var uppmärksam ute i produktionsdelen så att det inte sitter filter som behöver ny insats. 

 Se till att underhåll sköts enligt instruktionsboken. Igensatta filter skapar tryckfall som i sin tur kostar pengar. Ser man bortom energikostnaden så minskar också risken för produktionsstopp och därmed kostnaden för den. 

 Se till att tryckluften är torr och ren. Partiklar eller vatten i den komprimerade luften ger tryckfall och riskerar att skada den luftförbrukande utrustningen men gör att det finns risk för ett sämre slutresultat. 

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss

Fredagsfrukost på
Höglandets kompressorservice

Vår fredagsfrukost är en viktig del i hur vi arbetar aktivt för att skapa gemenskap och trivsel. Vi summerar veckan som gått och pratar om kommande, på så sätt får vi inblick i varandras planering.

Du får detta nyhetsbrev eftersom att du är kund till oss eller för att du skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här

Höglandets Kompressorservice
Besöksadress: Bockängsgatan 5, 571 38 Nässjö  | Postadress: Box 229, 571 38 Nässjö
Telefon: 0380-188 60 | info@hkservice.se | www.hkservice.se 

Copyright © 2018 AB Höglandets Kompressorservice