Copy

Nyhetsbrev uke 33 - 2021

Ny banesjef ansatt
Ben Kebby (38) er ansatt som banesjef (Course Manager/Head Greenkeeper) i Fana Golfklubb. Han overtar etter Daniel Kristiansen som har vært ansatt i Fana Golfklubb siden 2004.
 
Ben har de siste syv årene jobbet som Course Manager i Temple Golf Club utenfor London. Han har 18 års erfaring fra yrket, og har tidligere jobbet for blant annet Golf de Joyenval (Paris) og Sunningdale Golf Club (London). Ben har også deltatt i forberedelse av kjente baner som St Andrews og Wentworth i forbindelse med store turneringer som eksempelvis The Open. Med Ben på laget har Fana GK de beste forutsetninger for å fortsette utviklingen av bane og anlegg. Ben flytter med sin norske samboer og deres to barn til Bergen i desember, og planlegger å være i gang på Fana GK før jul. Men Ben sitter ikke helt stille inntil den tid, da arbeidet med å komplettere teamet, blant annet etter Craigs oppsigelse, allerede er i gang.
 
Ben og familien ønsker å leie et sted å bo den første tiden, anslagsvis de første 6 til 12 måneder. Dersom noen av medlemmene har eller er kjent med aktuelle leieobjekter setter vi pris på en mail til daglig leder Jan-Inge klubben (janinge@fanagolf.no).
Nytt om banen
Det er for tiden fokus på å forberede banen til helgens klubbmesterskap. Med noe nedbør den siste tiden, og godvær foran oss, har vi gode forutsetninger for å kunne ha en bane i god stand fremover. Samtidig ser vi at slitasjen spesielt på fairway'ene er stor. Vi minner derfor om viktigheten av å legge tilbake oppslått torv og reparere nedslagsmerker. Vi ønsker også at man blir flinkere til å rydde opp etter seg på tee-stedet ved å fjerne brukte pegger.

På hull 16 ser vi at det ikke lar seg gjøre å utnytte hele det bakre tee-stedet, da man lengst inn mot fjellet ikke kan se banen. Vi ser derfor på muligheten for å utvide fairway på venstre side. Vi vil da kunne bruke hele tee-stedet, samt at vi får fordelt trafikken på fairway på et større område. Dette er ikke gjort i en håndvending, og timingen er derfor noe uklar.
Er du påmeldt Fana Proshop Open?
Turneringen spilles søndag 5. september, og vi garanterer årets fineste premiebord.
 
Fana Proshop Open er en scramble parturnering, der to personer spiller sammen på lag. Begge spillere må ha minimum 6 tellende utslag. Herrer spiller fra 48 og damer spiller fra 38. Herrer over 65 år spiller fra 43. Damer med hcp under 8 spiller fra 48.

Det er ingen forhåndsbetaling på denne turneringen. Betales i kassen på turneringsdagen. Påmelding i Golfbox.
Demodag nytt skomerke
Vi ønsker Duca Del Cosma velkommen på deres første demodag på Fana GK. Det Italienske skomerke har vunnet flere priser for deres design og funksjonalitet. Representant fra Duca Del Cosma kommer tirsdag 31. august klokken 11.00-18.00. Leverandøren lover rask levering, og vi forventer levering innen 1 uke fra bestilling! Ingen påmelding, bare møt opp. Herre og damesko.
 
Nytt publikumstoalett åpent
Vi har nå åpnet toalettet i det nye driftsbygget for spillere. Døren kan åpnes med kode 1718 i perioden fra kl 06.00 til 23.00.

Det er også mulighet for å fylle vannflasken utenfor inngangsdøren.
Hvordan melder man seg av en turnering?
Vi får fra tid til annen spørsmål om hvordan man melder seg av en turnering. Dette kan man gjøre selv, helt frem til påmeldingsfristens utløp, og har du forhåndsbetalt startkontingenten vil du automatisk få refundert denne. Har du meldt på og betalt for flere spillere samtidig (i lag-turneringer) må du ta kontakt med administrasjonen for å få refusjon.

Når du skal melde deg av klikker du på "Meld på her". Du vil da få spørsmål om du vil slette din påmelding. Kan det bli mer selvforklarende?
Ikke fritak for vei i straffeområde
Det har vist seg at det er ulike syn på hvorvidt man får fristak for vei i et straffeområde. Flere steder på banen har vi vei eller bro som krysser et straffeområde f.eks. på hull 8, 12 og 14. Om merkingen ikke sier noe annet, ligger ofte slike broer og veien i straffeområdet, og da er det ikke fritak. Det samme gjelder veien bak greenen på hull 12. Ligger man i eller på en vei eller bro i straffeområdet får man ikke fritak for uflyttbar hindring, men må spille ballen som den ligger, eller droppe deg ut av straffeområdet etter regel 17.2.
Til slutt det vi alltid minner om
  • Følger du Fana GK på sosiale medier? Her legger vi ut stort og smått om hva som skjer, og ikke alt kan vente på neste nyhetsbrev. Nederst i nyhetsbrevet finner du link til våre sider på facebook og Instagram.
  • Hjertestartere er tilgjengelig på toalettet i nord-enden av klubbhuset og på toalettet ved hull 10.
  • Er du usikker på klubbhusets åpningstider? På Google oppdatere vi åpningstidene løpende, og det du finner der vil alltid være oppdatert.
  • Har du enda ikke blitt Grasrotgiver? Da er det jammen på tide. Du kan gjøre det ved å gå inn på Norsk Tipping sin hjemmeside eller ved å sende en SMS, se nederst i nyhetsbrevet. 
  • Husk å oppdatere din profil i Golfbox. Det er viktig for oss at din kontaktinformasjon som email, telefon og adresse er riktig.

Send kodeord GRASROTANDELEN 984430469 til 60000 (Tjenesten er gratis). 

Nettside Nettside
Facebook Facebook
Instagram Instagram
view this email in your browser
fanagolf@fanagolf.no

www.fanagolf.no


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fana Golfklubb · Vestre Rå 82 · Rådal, Other (Non U.S.) 5239 · Norway