Copy

Nyhetsbrev uke 37 - 2020

Ny midlertidig løsning på hull 16
Den 19. juli ble det gjort en midlertidig endring på hull 16, der hullet ble endret fra par 4 til par 3 i påvente av høyere sikringsnett mot nabo. Det har nå kommet på bordet en bedre løsning. Dette innebærer at utslagsstedene flyttes opp til høyre for tee 38, og at hullet spilles som par 4, i overkant av 200 meter. Det er matteutslag, men løsningen er fortsatt midlertidig inntil vi få på plass sikringsnett og kan ta i bruk de ordinære utslagstedene igjen. Utslagstedene 43, 48 og 51 vil da bli opparbeidet med gress.

De nye midlertidige utslagene tas i bruk allerede nå.

Det har den siste tiden versert rykter om at tiltaket skyldes spill i forbindelse med Lag-NM. Vi påpeker at disse ryktene ikke er basert på realiteter. Problemet med baller på naboeiendommen har vært der i flere år, og dette har vært økende i takt med flere spilte runder på Fana GK. Man var nå kommet til et punkt der situasjonen var uholdbar.
Er spillerne forsikret og fritatt for ansvar?
Vi hører oftere og oftere snakk om at spillerforsikringen gjennom NGF fritar spillerne for ansvar. Dette er ikke riktig. Dersom en spiller påfører skade på person eller eiendom er dette et forhold som i utgangspunktet ikke angår golfklubben. Det er spilleren som selv må håndtere situasjonen overfor den skadelidte og eventuelt overfor forsikringsselskapet. Man kan ikke ta for gitt at forsikringsselskapet dekker eventuelle omkostninger, da det normalt vil bli gjort en vurdering av hvorvidt spilleren har opptrådt uaktsomt. Dette aktsomhetskravet gjelder generelt, men vil være særlig skjerpende der man har blitt gjort oppmerksom på faremomentene.
Nye samarbeidspartnere
Det er svært gledelig å kunne melde at Rema 1000 Søreide, som også byr på drivstoff, har valgt å bli hullsponsor på hull 2. Butikken med adresse Dolvikbakken 4 er Bergens eneste døgnåpne dagligvarebutikk! Du trenger altså ikke ha dårlig samvittighet om du ikke rekker å handle før golfrunden :-)
Dekk og Deler, som du finner mange steder i Bergen om omkringliggende kommuner, tilbyr hyggelige priser på dekkskift, dekkhotell og mye mer. De gir også spesialpris til deg som er medlem i Fana Golfklubb. Se på hjemmsiden under medlemsfordeler - der finner du hele oversikten. Dekk og Deler vil også snart bli synlig på driving rangen.
Husk at du som medlem i Fana Golfklubb kan nyte godt av mange gode rabattavtaler, på alt fra bilkjøp og byggevarer, til eiendomsmeglertjenester og trening.
Vil du vinne en Scotty Cameron?
Onsdag 16. september arrangeres puttekonkurranse på treningsgreenen. Konkurransen går umiddelbart etter divot-dugnaden samme dag, som du må være med på for å få lov til å delta i puttekonkurransen. Får vi med minst 25 deltagere, legger vi en Scotty Cameron Fastback 1.5 med en verdi på kr 4495,- i vinnerpotten. Det vil uansett bli bra premier her!

Divot-dugnaden er satt opp i Golfbox som om det var en turnering. Det er shot-gun-start kl 17.00, og det vil bli publisert en startliste som viser hvilket hull du skal begynne å jobbe på. Deltageravgift for puttekonkurransen er kr 0, men det må altså jobbes dugnad først. Det er begrenset antall plasser - først til møllen gjelder! Påmelding i Golfbox.
Sensommeren er her
Sensommer høres da mye bedre ut enn høst? Vi nærmer oss altså tiden på året da morgenfrosten melder sin ankomst, spesielt på fine dager. I år kommer vi til å gjøre det slik at vi blokkerer om morgenen, for så å åpne opp igjen 1-2 dager før dersom vi ser at det ikke er fare for frost. Vi gjør dette for å unngå å slette reserverte start-tider. Vi er ikke helt der enda, vanligvis kommer morgenfrosten mot slutten av september.
Praktisk info
  • Du kan nå bekrefte din booking på telefonen. Du må da ha lastet ned Golfbox-appen og være innlogget i den. Funksjonen virker kun når du er innenfor 1 km fra klubbhuset. De som skal betale greenfee må fortsatt bekrefte runden i shop som tidligere.
  • Følger du Fana GK på facebook? Her legger vi ut stort og smått om hva som skjer, og ikke alt kan vente på neste nyhetsbrev. Følg Fana GK på facebook her.
  • Har du enda ikke blitt Grasrotgiver? Da er det jammen på tide. Du kan gjøre det ved å gå inn på Norsk Tipping sin hjemmeside eller ved å sende en SMS, se nederst i nyhetsbrevet. 
  • Husk å oppdatere din profil i Golfbox. Det er viktig for oss at din kontaktinformasjon som email, telefon og adresse er riktig.

Send kodeord GRASROTANDELEN 984430469 til 60000 (Tjenesten er gratis). 

Nettside Nettside
Facebook Facebook
view this email in your browser
fanagolf@fanagolf.no

www.fanagolf.no


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fana Golfklubb · Vestre Rå 82 · Rådal, Other (Non U.S.) 5239 · Norway