Copy

Nyhetsbrev uke 22 - 2021

En ny golf-hverdag
Det har vært en hektisk sesongstart. I fjor gjorde vi noen justeringer på hvor mange fremtidige bookinger man kan ha samtidig, og dette har nå gått seg veldig fint til. I år har vi gjort endringer på booking på hull 10, der man nå ikke kan booke selv men må ta kontakt med administrasjonen. Tilbakemeldingene så langt er nesten utelukkende positive, der det rapporteres om mye bedre flyt på banen, og dermed raskere rundetider. Samtidig er det noen som melder at de savner det å kunne booke på hull 10 - men da er det viktig å huske at man fortsatt kan gjøre det ved å henvende seg til proshop på mail eller telefon. Vi har også myket noe opp på hvilke tider man kan booke start på back-nine. Du kan lese mer om dette på hjemmesiden.

Fana GK har i mange år hatt booking 6 dager frem i tid for medlemmer, der en ny dag åpnes for booking ved midnatt. Med økt press på spilletider er dette tidspunktet blitt viktigere enn før, og mange golfklubber har derfor lagt åpning av et nytt "golfdøgn" i Golfbox til et tildspunkt som passer for flere. Fana GK har i dag endret tidspunktet for åpning av et nytt golfdøgn i Golfbox til kl 10.00.

Så litt om etikette:
 • Vi ser at flere har blitt flinkere til å ikke slå ut før oppsatt spilletid på hull 1. Det er veldig bra, og dette bidrar til bedre flyt på banen og raskere rundetid.
 • Med fullbooket bane blir det en del boss på banen, og vi ber alle om å kaste bosset der det hører hjemme. Dette inkluderer brukte snusposer, som etterhvert har blitt et problem. Det gjelder også brukte pegger på tee, men der ser det ut til at flere har klart å knekke koden sammenlignet med tidligere :-)
 • Vi har fått mange nye medlemmer de siste årene, og mange har et ønske om å slå langt, hver gang. Husk at golf handler om å få ballen i hullet på færrest mulig slag, ikke nødvendigvis å slå lengst mulig hver gang. Våre tilgrensende naboer får flere baller i hus og hage nå sammnelignet med tidligere - og vi oppfordrer derfor til å velge tee-sted, kølle og ambisjon ut fra ferdighetsnivå. Husk også at du selv er ansvarlig for resultatet av dine handlinger, også eventuelle skader med økonomiske konsekvenser.
 • Noen spiller saktere enn andre, og mister kontakten med flighten foran. Husk da at det er god etikette å slippe gjennom de som kommer bak, dersom de spiller raskere.
 • Vi ser at det er mindre no-show enn før. Husk at en ubekreftet runde registreres som no-show. Det er derfor viktig at du bekrefter din runde. Du kan bekrefte runden i Golfbox-appen, eller ved å stikke innom proshop.
 • Og til sist - det som aldri kan minnes om for ofte; husk å reparere nedslagsmerker og å legge tilbake oppslått torv.
Nytt driftsbygg tatt i bruk
Etter mer enn 5 års tilhold i rubbhall og brakker har våre greenkeepere omsider flyttet inn i nytt driftsbygg. Det er Statens Vegvesen som har bygget dette for oss, som erstatning for det bygget vi hadde der før. Både bygg og uteområdet tar seg bra ut, og bygget har også gode kvaliteter innvendig. Det er laget publikumsområde på byggets bakside. Vi må bytte døren før vi kan åpne toalettene for medlemmene, men det er allerede mulig å fylle vannflasken utenfor.
Srixon Tur på Fana GK i juli
Tirsdag - onsdag 27-28. juli kommer Srixon Tour til Fana GK. Srixon Tour er turneringsserien for landets beste juniorer, der det konkurreres i fire klasser; U19 og U15, jenter og gutter. Innsats fra frivillige er nødvendig for å få til en god turneringsavvikling. Har du mulighet for å hjelpe til setter vi pris på en mail til turneringsleder Stine Axelsen. Frivillig innsats teller som dugnad.
Klubbturneringer
Er du en morgenfugl? Da er kanskje kommende lørdags Early Birdie-turnering noe for deg. Første flight ut kl 06.30 og siste start kl 07.30. Vi minner også om den tradisjonsrike St. Hans-turneringen, som i år går lørdag 19. juni (dog med et forbehold om tilpasninger grunnet korona). Du finner oversikt over alle klubbturneringer på hjemmesiden, der du også kan melde deg på.
Sommerskole i uke 25
Årets sommerskole for barn blir i uke 25, fra mandag 21. juni til og med fredag 25. juni. Med Stine Axelsen som leder for sommerskolen kan vi garantere mange både nyttige og morsomme aktiviteter. For mer informasjon og påmelding til sommerskolen, se hjemmesiden.
Dugnadsgavekort klar til avhenting
Medlemmer som gjør minst 4 timer dugnad er berettiget til dugandsgavekort på kr 500 som kan brukes i proshop. Dette gjelder alle typer dugnad, inkludert komitéarbeid. Dugnadslisten er nå oppdatert, og om du er berettiget kan du nå hente ditt gavekort i proshop. Gavekortet har en gyldighet på 12 måneder.
Velkommen til Cobra Fitting Day
Mandag 14. Juni klokken 15–19 kommer Cobra til Fana Golfklubb med sin utstyrspesialist, alco gel og alle deres nye golfkøller. Nå i korona-tider mottar de bare kunder til bookede tider. Book tid for gratis fitting og se hva årets Cobra Radspeed eller andre køller kan gjøre for din golf. Velkommen!
Første utsendelse av medlemsundersøkelsen går 17. juni. Da vil ca 1/3 av medlemmene få mail fra Players First / Golfspilleren i sentrum, som gjennomfører undersøkelsen. Det er utrolig viktig for oss at mange tar seg tid til å besvare undersøkelsen, da disse besvarelsene utgjør medlemmenes "offisielle" tilbakemelding. Dette er altså et viktig styringsverktøy for styret og ledelsen, og alle tilbakemeldinger er viktig, enten det er for å understreke hva man er fornøyd med, eller å påpeke hva man gjerne skulle sett bedre.

Undersøkelsen er delt i tre, og de som ikke får denne nå vil få muligheten senere i sesongen.
Månedsvinner Neumanns Birdie-konkurranse
26 spillere har registrert Birdie på hull 14 i løpet av mai. Trekningen er nå klar, og vinneren av månedspremien er Karen Klubben. Gratulerer med ny Dewalt skrumaskin!

Månedspremien for juni er en radio for arbeidsplassen, selvsagt med Bluetooth-tilkobling, levert av Neumann Bygg som er sponsor på hull 14. Får du Birdie i juni kan du være med i trekningen, og både selskapsrunder og turneringsrunder gjelder. Les mer på hjemmesiden.
40% rabatt hos Flügger i uke 22
Denne uken får du hele 40% rabatt hos Flügger. I tillegg vil Fana GK få 5% for alt du handler for, vinn-vinn altså. Besøk en av butikkene, eller benytt det covid-vennlige "Ring og Hent"-konseptet. Du kan også bestille på flugger.no, bruk da rabattkoden FA891662.
Til slutt det vi alltid minner om - og denne gangen er det noen nye punkter
 • Følger du Fana GK på sosiale medier? Her legger vi ut stort og smått om hva som skjer, og ikke alt kan vente på neste nyhetsbrev. Nederst i nyhetsbrevet finner du link til våre sider på facebook og Instagram.
 • Hjertestartere er tilgjengelig på toalettet i nord-enden av klubbhuset og på toalettet ved hull 10.
 • Er du usikker på klubbhusets åpningstider? På Google oppdatere vi åpningstidene løpende, og det du finner der vil alltid være oppdatert.
 • Har du enda ikke blitt Grasrotgiver? Da er det jammen på tide. Du kan gjøre det ved å gå inn på Norsk Tipping sin hjemmeside eller ved å sende en SMS, se nederst i nyhetsbrevet. 
 • Husk å oppdatere din profil i Golfbox. Det er viktig for oss at din kontaktinformasjon som email, telefon og adresse er riktig.

Send kodeord GRASROTANDELEN 984430469 til 60000 (Tjenesten er gratis). 

Nettside Nettside
Facebook Facebook
Instagram Instagram
view this email in your browser
fanagolf@fanagolf.no

www.fanagolf.no


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fana Golfklubb · Vestre Rå 82 · Rådal, Other (Non U.S.) 5239 · Norway