Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

April 2020

De nieuwe werkelijkheid
De coronacrisis heeft de wereld met een schok veranderd. We leven mee met de slachtoffers, direct en indirect. De anderhalvemeter-economie vraagt veel van ons, maar laat ons ook zien dat we veel veerkrachtiger zijn dan we dachten. Opvallend veel werkzaamheden blijken we vanuit huis te kunnen doen. Werktijden worden flexibeler, rekening houden met rondlopende kleuters of pubers. De inhoud blijft gelijk, maar de wijze waarop vraagt een andere manier van organiseren. Juist daar zit onze expertise. Wij veranderen mee, met online trainingen. en videocoaching en -begeleiding. Zo staan we nog steeds voor u klaar om uw organisatie leaner en uw collega's klantgerichter te maken. 

Een bekend beeld: videoconferencing. Dit zijn Wouter Blonk en Arthur Gartz die deel uitmaken van het veranderteam voor het CAK.
Marcus Witteman - trainer bij Procense, vraagt altijd door: waaróm willen ze een training Slimmer Werken, of een Greenbelt-training?
Achterhalen van de vraag achter de vraag bepaalt het succes.
Een team van Toyota ging op werkbezoek bij Mercedes-Benz en leerde van alles. Maar bij een tegenbezoek vond Mercedes-Benz dat ze niets konden leren van Toyota. Hoe kwam dat? Lees de nieuwe blog van Menno Prins:  Leren kijken.
Ruim twee jaar werkten we - samen met de How Company - bij de Sociale Verzekeringsbank aan het programma 'Continu Leren en Verbeteren'. Bij de eindevaluatie hingen de managers een aantal 'geleerde lessen' aan de muur. Met groter wordende bomen die de groei symboliseren. Momenteel zijn we een film aan het maken over hoe de transitie onderdeel is geworden van de bedrijfscultuur. Benieuwd naar een sneak preview? Kijk even naar hoe Bilal, medewerker van de SVB, het traject ervaren heeft. 

Over Procense


Procense is een klein bureau met grote idealen.
Wij zijn ervan overtuigd dat een duurzame wereld dichterbij komt door verspilling tegen te gaan.

We leren organisaties om continu te verbeteren en begeleiden medewerkers en managers om hun eigen verbeterpotentieel en dat van hun zelfstandig te kunnen benutten.
Twitter
LinkedIn
Website
E-mail
Copyright © 2020 Procense
Procense BV | Nassaulaan 13 | 2514 JS Den Haag | info@procense.nlwww.procense.nl

Onze nieuwsbrief op een andere manier of niet meer ontvangen?
Voorkeur wijzigen of uitschrijven.