Copy

Let op!! Ingraven velden NIET op 29 en 31 mei. 

Velden ingraven op maandag 11 juni. Door vertraging hebben we gisteravond helaas moeten beslissen om het ingraven van de velden uit te stellen t/m maandag 11 juni. Voordeel is dat we vanavond niet in het onweer hoeven te staan ;-)
Hierdoor hebben we ook het programma voor de instuiftraining een weekje moeten opschuiven. De datum van 7 juni komt dus te vervallen en de instuiftraining samen met de officiele opening zal plaats vinden op
donderdag 14 juni.

Opening blijft 14 juni

Graag nodigen we iedereen uit om de 14de langs te komen. Tussen half 6 en 7 zijn de velden gereserveerd voor alle jeugdleden. Vanaf half 8 mogen alle volwassenen het veld op. Tussen 19 en 19:30 vindt de officiele opening plaats.
                                                                                                                      
Op de 14de kan iedereen die zich nog niet heeft opgegeven dit terplekke doen.
Inschrijven voor nieuwe leden
Inschrijven voor VC Spaarnestad leden
Contributie t/m 12 jaar is €35, van 12-18 jaar is €50, studententarief is €60, senioren contributie is €80 per seizoen.

Tot aan de opening krijgen alle early birds een singlet cadeau.

Update over de bouwwerkzaamheden

Vandaag worden de laatste vrachtwagentjes zand op het veld gestort. Hier was een foutje in de berekening geslopen waardoor er nog extra zand besteld moest worden. Komende week worden de laatste 'stelcon platen' gelegd, waarna ook de eerste containers op hun plek gezet kunnen worden.

Gedurende het eerste seizoen van Bavo Beach hebben we waarschijnlijk nog niet de beschikking over alle faciliteiten omdat we van externe partijen afhankelijk zijn voor de aanleg van de stroom en de riolering.

Beachcommissie

De eerste leden van de beachcommissie hebben zich gemeld. Zij zijn op dit moment druk bezig om te zorgen dat er vanaf 14 juni getraind en vrij gespeeld kan worden. Op dit moment bestaat deze groep uit Minke, Sander, Bart en Willem. Vanaf 1 augustus komt Gerard, de nieuwe spelverdeler van Heren 1 hier ook nog bij. De Beachcommissie is nog op zoek naar 2 leden met uitzonderlijk communicatietalent ;)
 
Als je wil helpen met de commissie of op 11 juni, tof! Mail naar Bavo Beach
Copyright © 2018 Bavo Beach Club, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp