Copy
 
header_placeholder.jpg

Beste relatie,

Dank voor uw enthousiaste reacties op onze eerste nieuwsbrief. Het is fijn te merken dat u het op prijs stelt dat we u op de hoogte mogen houden van nieuwe ontwikkelingen binnen GJ Personeelsdiensten, maar ook van ontwikkelingen in de sector waarin we actief zijn. Daar hebben we immers beiden profijt van! We wensen u weer veel leesplezier!

Bereikbaarheid en zichtbaarheid GJ Personeelsdiensten uitgebreid

Natuurlijk waren wij al prima bereikbaar, maar nieuwe digitale mogelijkheden geven ons de kans om u nóg eenvoudiger en sneller te woord te kunnen staan. Zo kunt u ons voortaan ook bereiken via WhatsApp op telefoonnummer 06-144 602 96. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Een nieuwe optie dus naast e-mail, telefoon, Facebook en Instagram!

Ook nieuw is ons eigen YouTube-kanaal, dat op 1 augustus ‘live’ gaat. Op ons kanaal ‘GJ Personeelsdiensten’ komen diverse filmpjes, waarin wij u bijpraten over de diensten van GJ, de huidige én veranderende regelgeving én natuurlijk onze vacatures.

Abonneer op ons kanaal!

Tot slot: om het u nóg eenvoudiger te maken om medewerkers in te schrijven, is er binnen ons online urenportal het innovatieve en gratis Self Service Concept ontwikkeld. Dit levert u een tijdsbesparing van gemiddeld zo’n 80% op! Wilt u er meer van weten, stuur dan een e-mail naar info@gjpd.nl onder vermelding van SSC, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

1 januari 2020: Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Om de kloof tussen vast werk en flexwerk te verkleinen, introduceert de overheid vanaf 1 januari 2020 een nieuwe wet: de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Wat zijn de gevolgen voor u? Daarvan houden we u de komende maanden natuurlijk gedetailleerd op de hoogte. Voor dit moment beperken we ons tot de grote lijnen: werknemers krijgen weer na drie jaar (in plaats van twee jaar) recht op een vast contract. Ook krijgen zij direct en niet pas na twee jaar recht op een transitievergoeding bij onvrijwillig vertrek. Werkgevers kunnen een ontbindingsverzoek indienen bij de kantonrechter op grond van meerdere ontslaggronden en moeten werknemers met een nulurencontract of min-maxcontract jaarlijks een aanbod doen voor een vaste arbeidsomvang. Verder staan er nieuwe regels op stapel voor payrollmedewerkers en wordt de sectorpremie WW vervangen door een premie die afhangt van de aard van het contract. Wilt u nu al voorsorteren op de WAB, neem dan contact met ons op.

Partnership met UWV!

Met trots en enthousiasme kunnen wij u melden dat GJ Personeelsdiensten per 4 juli een partnership is aangegaan met het UWV. Dit betekent concreet dat wij één dagdeel per week (dinsdagochtend) op het UWV aanwezig zijn om met werkzoekenden te spreken, sollicitanten in te schrijven en vacatures te bespreken. Vanuit het UWV krijgt GJ Personeelsdiensten cv’s van potentiële werkzoekenden, zowel bij vraag vanuit een vacature als wanneer er niet direct een passende vacature voor deze kandidaat beschikbaar is. Tevens organiseert GJ Personeelsdiensten eenmaal per jaar een deskundigheidsbevordering voor de medewerkers van het UWV. Een van de grote voordelen van de samenwerking met UWV voor u is dat wij meer cv’s binnen krijgen met eventueel nieuwe/geschikte kandidaten voor vacatures binnen uw organisatie!

Medewerker in the spotlight

In elke nieuwsbrief zetten wij graag een van onze medewerkers in het zonnetje. Dit keer is dat Malgorzata Kotarska! ‘Onze’ Gosia’ werkt in het begin van het jaar in de hortensia’s, vervolgens gaat ze aan de slag in de pepers en aan het einde van het jaar maakt ze kerstpakketten. Ze doet dit respectievelijk bij onze opdrachtgevers Van de Kruijk/Oversloot Hortensia’s, Vollebregt Exoten en Koornneef Relatiegeschenken.  In 2017 heeft zij zelfs via een scholingsvoucher haar heftruckcertificaat behaald! Hoe allround kan je zijn?! Malgorzata is dus een zeer waardevolle medewerker voor ons en onze opdrachtgevers. Alle reden dus dat wij haar nu eens uitgebreid in het zonnetje zetten!

 
Er zijn nog meer leuke vacatures!
 
Bekijk de vacatures
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GJ Personeelsdiensten · Grote Woerdlaan 36D · Naaldwijk, Zh 2671 CL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp