Copy
 
header_placeholder.jpg

Beste relatie,

Een van de meest dynamische markten van dit moment is de arbeidsmarkt. Zowel aan de vraag- als aanbodkant zijn er veel ontwikkelingen. Het is daarom logisch dat GJ Personeelsdiensten u via een periodieke digitale nieuwsbrief op de hoogte gaat houden van nieuws binnen onze organisatie én de markt waarin wij actief zijn. Vandaag onze eerste editie. Wij hopen dat u ons wilt blijven volgen, al is het maar om zelf op de hoogte te blijven van ontwikkelingen waar u veel baat bij heeft. Veel leesplezier!

Welkom bij GJ Personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten beschikt over een jong en fris team dat er alles aan doet om u als het gaat om personeelsgerelateerde diensten totaal te ontzorgen. Met name het feit dat wij een totaalpakket aan HR-diensten leveren, voor zowel tijdelijke als vaste dienstverbanden, ervaren onze relaties volgens onze klantonderzoeken als een grote toegevoegde waarde van GJ Personeelsdiensten.Een goed georganiseerde salarisadministratie levert tal van voordelen op. Het geeft rust, gemak, is goedkoper dan zelf doen én het bespaart u tijd en ergernis. GJ Personeelsdiensten heeft eigen arbeidsspecialisten in huis, die ook al uw salarisdiensten voor u kunnen verzorgen. Of het nu gaat om 2, 20 of 300 medewerkers, wij zijn er voor u. Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen!


De juiste man of vrouw op de juiste plaats: een uitdaging die vraagt om een gespecialiseerde  partner in personeelsoplossingen! GJ Personeelsdiensten neemt het werving- en selectieproces graag van u over. Dat geldt voor tijdelijke, maar ook voor vaste contracten. Wij weten wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Kiest u voor GJ, dan kiest u voor persoonlijk, maatwerk  én kwaliteit tegen aantrekkelijke, transparante tarieven.


Outplacement, detachering en re-integratie: drie personeelsgerelateerde vakgebieden die vallen onder de HR-oplossingen van GJ Personeelsdiensten. Wij weten wat er gevraagd wordt van werkgevers én werknemers wanneer een samenwerking om wat voor reden dan ook beëindigd gaat worden. Tijdelijk een échte versterking nodig? GJ zorgt voor de perfecte detachering en neemt alle verplichtingen van u over. Natuurlijk begeleiden wij u en uw  tijdelijk arbeidsongeschikte werknemer ook bij een (verplichte) terugkeer binnen uw eigen bedrijf of misschien wel naar een andere werkgever. Re-integratie op maat!


Verzuim binnen uw organisatie is onvermijdelijk, hoe goed u ook uw best doet om dit terug te dringen. Als het dan toch gebeurt, is het maar beter om een partner te hebben die van verzuimbeheer een specialiteit heeft gemaakt. GJ Verzuim zet kennis en ervaring volledig in om het verzuimpercentage tot een minimum te beperken en om medewerkers zo snel mogelijk weer inzetbaar te maken. Wij hebben hiervoor onze krachten gebundeld met geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. In het kader van preventie werkt GJ Verzuim samen met regionale partners. Hierin staat kwaliteit centraal.


Een zieke medewerker die tijdelijk vervangen moet worden, een piek in uw productie, een nieuw project opstarten met extra mensen: tijdelijk personeel is soms onontbeerlijk binnen een organisatie. Dan is het fijn om te weten dat GJ Personeelsdiensten u terzijde staat. Onze flexwerkers voldoen aan alle gewenste kwalificaties en hebben ruime werkervaring. Door onze lage overheadkosten en onze efficiënte manier van werken, leveren wij tevens tegen zeer scherpe tarieven.

Onze voordelen:

  • Snelle en adequate afhandeling
  • Vaste consulente verzuimbeheer
  • Transparant en efficiënt
  • Korte en directe lijnen
  • Modulair opgebouwd pakket
  • Persoonlijke aandacht

 
Wij hebben leuke vacatures!
 
Bekijk de vacatures
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GJ Personeelsdiensten · Grote Woerdlaan 36D · Naaldwijk, Zh 2671 CL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp