Copy

Officenter on the move: 10k stappen-challenge met Ready2Improve


officenter on the move, officenter, ready2improve

Het is alweer zover. De laatste vakantiefoto’s worden ingekaderd en de boekentassen bovengehaald. September is meestal een stressvolle periode voor elke ouder. Toch is het belangrijk om tijdens die hectische dagen voldoende te bewegen. Maar daar is niet altijd genoeg tijd voor in onze volgeplande werkweek. Daarom organiseert Officenter in samenwerking met Ready2Improve de 10k stappen-challenge.

In ieder Officenter zal er een team opgericht worden van mensen die geïnteresseerd zijn in meer bewegen op en naast het werk. Iedereen is vrij om deel te nemen! Gedurende 14 dagen streef je ernaar om elke dag 10.000 stappen te zetten. Dit registreer je via een fitbit of via je smartphone, die in contact staat met onze Improver app. Ondertussen kan je de tussenstanden bekijken en elkaar aanmoedigen om nog actiever te zijn. De challenge loopt van 16 september 2019 tot en met 30 september 2019. Inschrijven kan ook nog na 16 september.

Het Officenter-team waarvan het meeste leden dagelijks de kaap van de 10.000 stappen heeft bereikt, wint de challenge!
De stappen-challenge is een ideale manier om laagdrempelig te bewegen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw vergaderingen vervangen door wandelvergaderingen. Ontspannende wandelingen met de collega’s onder de middag geven je lichaam en geest extra zuurstof. Efficiënt en gezond! Wij wensen je alvast veel succes en veel beweegplezier!

Geïnteresseerd? Volg het stappenplan om jezelf en je collega's in te schrijven, dit neemt maar 10 minuten in beslag.

Lees in uw favoriete browser »
facebook
facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente artikelen:


Uitnodiging In het Oog van Google: de juiste doelgroep online bereiken
Laatste kans: schrijf je nu in voor Hubo Limburg United invites Officenter!
Officenter verwent u met een heerlijk paasontbijt!
Kom in april genieten van onze GRATIS stoelmassages
Dit was de opening van Officenter Aalst