Gefeliciteerd Huub!
Wij feliciteren Huub Oosterhuis! Precies vandaag viert hij zijn 86ste verjaardag. Wilt u Huub ook feliciteren? Dat kan door te schenken aan de Stichting Huub Oosterhuis Fonds. Omdat dit fonds een ANBI status heeft zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. En omdat Huub jarig is geeft hij zelf graag ook een cadeau weg. Schenkt u 100 euro of meer? Dan ontvangt u naar keuze een van de onderstaande uitgaven! Stuur ons een email met uw gegevens en het exemplaar naar keuze komt bij u terecht.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Een weg van dagen
Het dagboek ‘Een weg van dagen’, bevat 365 teksten samengesteld door Elte Rauch uit het complete oeuvre van Huub Oosterhuis. Een tekst voor iedere kalenderdag. Er verscheen voorlopige versie van dit boek in 2017. Deze editie is een volledig herziene en verbeterde uitgave.
Deze bloemlezing is samengesteld met het oog op deze en volgende generaties, zodat de rijke sprituele en poëtische inhoud van Huub Oosterhuis' teksten beschikbaar blijft, ter inspiratie om een eigen weg van dagen te zoeken en te gaan.

€24,99
Mensen Veel Geluk
Vorig jaar op Huub Oosterhuis' zijn 85ste verjaardag kreeg hij een zeer bijzonder cadeau. Een volle zaal in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam, waar zijn dochter Trijntje Oosterhuis liedjes van haar vader zong. Van die avond is een prachtige CD uitgekomen met dit speciaal uitgegeven boekje waarin teksten maar ook tekeningen van Huub Oosterhuis in staan. Er zijn nog enkele van dit bijzondere exemplaar beschikbaar!

€15,00
De Zachte Krachten Zullen Zeker Winnen
"De zachte krachten zullen zeker winnen in het eind". Zo begint het bekendste gedicht van dichteres en politica Henriette Roland Holst. Het waren tevens de woorden waarmee toenmalig Koninging Beatrix de Nieuwe Liefde opende in 2011. Dit jaar is viert Uitgevrij HetMoet ism Het Feest der Poezie de 150ste geboortedag van deze bijzondere vrouw. en brachten deze prachtige bundel uit. Huub Oosterhuis ontleende veel inspiratie aan haar poëzie en gedachtegoed en verzorgde het nawoord voor deze bloemlezing.

€22,50

Aankomende evenementen
10 november Woodbrooke Landgoedhotel, Barchem
24 november in de Nieuwe Liefde in Amsterdam
13 december Cultuurlandgoederen in Zundert
150 jaar Henriette Roland Holst - Een eerbetoon aan Tante Jet, grootste dichteres en politica van de eerste helft van de vorige eeuw.
Tickets
Groningen (verwacht)
In 1961 verscheen de gedichtencyclus 'Groningen' waarvoor Huub Oosterhuis de Anne Frank Prijs en de Poëzieprijs van de Gemeente Amsterdam ontving. Sinds die tijd is er in Groningen veel veranderd, maar sommige dingen zijn gelukkig ook nog hetzelfde gebleven. Zoals de onveranderlijke, rechtopstaande Martine toren die dan ook prachtig wordt bezongen: 'wie is die Martinitoren die hoge boom? hij vangt stemmen op in zijn oren' evenals de A-kerk 'levende stenen zijn met een stem begenadigd: a-huizen, a-kerk heten zij'. Bijna 60 jaar later is het tijd  Groningen opnieuw uit te geven, om de stad en de mensen eraan te blijven herinneren dat de torens nog staan, in tegenstelling tot de gebouwen die gesloopt moeten worden door de schade die de gaswining heeft veroorzaakt. Deze uitgave komt in een tweetalige editie met de oorspronkelijke Nederlandse tekst en een door Marten van Dijken verzorgde vertaling in het Gronings. Maar niet alleen voor Groningers is deze bundel bedoeld: hij is er voor iedereen die dit 'begin van de wereld' deze stad, haar torens, haar mensen, de provincie een warm hart toedraagt.

De opbrengst van deze bundel gaat dan ook in zijn geheel naar gedupeerden van de gaswinning en wordt mede mogelijkgemaakt door de Stichting Huub Oosterhuis Fonds

€15,00

Facebook
Twitter
Website
Spotify
Instagram
Copyright © Huub Oosterhuis 2019 All rights reserved.
Stichting Huub Oosterhuis Fonds

Ons adres is:
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdan
info@huuboosterhuis.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren updaten of u uitschrijven voor de nieuwsbrief.

 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Huub Oosterhuis Fonds · Keizersgracht 102 · Amsterdam, 1015 CV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp