Copy
Welkom...
aan alle nieuwe abonnees van deze nieuwsbrief!

Welcome to all (English speaking) readers of this newsletter!
Most of this newsletter is written in Dutch, because most courses are given in Dutch.


Carnavals- of voorjaarsvakantie
Van maandag 4 maart tot en met zondag 10 maart zijn er geen lessen en is het kantoor gesloten. Wij zijn er weer op maandag 11 maart.
There are no lessons because of Spring holiday (and maybe you are going to celebrate Carnaval) from Mondag March 4th until Sunday March 10th. There are no lessons and the office is closed this week.

Meivakantie
In april zijn er geen lessen in de meivakantie, die dit jaar met Pasen samenvalt (maandag 22 april is 2e Paasdag).
De meivakantie loopt dus van maandag 22 april tot en met zondag 5 mei. In de meivakantie is het kantoor beperkt bereikbaar. Dat betekent dat de nieuwsbrief van die maand gecombineerd wordt met die van mei.
At the end of April we have May holidays including Eastermonday on the 22th of April leading to Liberation day on Sundag the 5th of May. During that period there are also no lessons. The office is limited staffed.
Voorjaarscursussen! 

Leren begrijpen waar een mening vandaan komt, welk wereldbeeld zich daarachter verschuilt en hoe we onze eigen blik kunnen vergroten? Dit kan in de nieuwe cursus Filosofie in de praktijk. Deze gaat bij voldoende deelname van start op dinsdag 2 april, 6 bijeenkomsten om de week, 19.30 - 22.00 uur.

Schilderen met acryl is een overdagcursus, die bij genoeg inschrijvingen op woensdag 3 april van start gaat, er zijn 8 lessen van 2,5 uur.

Met de korte cursus Fotoalbum maken kom je eindelijk toe aan het verwerken van die vele foto's tot een mooi album. Bij deze cursus neemt u uw eigen laptop mee om daarop te werken. 
Lezing over Antwerpen (+ excursie!) Op woensdag 10 april bieden we een lezing over Antwerpen aan met de week erna een excursie op woensdag 17 april. Voor de lezing en excursie moet u ieder apart aanmelden. U kunt helaas niet aan de excursie deelnemen, als u de lezing niet heeft bijgewoond..

Gaat u op vakantie naar het mooie Italië dit jaar? De Italiaans vakantiecursus geeft u een eerste indruk van de taal, toegespitst op het vieren van vakantie. Naast een introductie in de taal krijgt u veel informatie over het land zelf.

Reanimatie en AED: leer levensreddende handelingen zoals reanimatie en het omgaan met de AED, startdatum is dinsdag 4 juni, het is een korte cursus van 2 avonden. De cursus wordt gegeven door deskundige instructeurs.
Vacature administratief medewerker (ongeveer 12-14 uur)
We zoeken op het kantoor van de Volksuniversiteit Eindhoven iemand met de volgende kwaliteiten:
  • moedertaal Nederlands (vereiste)
  • goed tot uitstekend Engels kunnen begrijpen, spreken en schrijven i.v.m. de contacten met cursisten Dutch (vereiste)
  • beschikbaarheid op 3 of 4 ochtenden (ma t/m do) (vereiste)
  • ervaring met werken met Word en Excel
  • dienstverlenend en klantgericht ingesteld
  • zelfstandig, nauwkeurig en efficiënt kunnen werken
  • affiniteit en ervaring met P.R., marketing en social media is een grote pré
  • flexibele inzetbaarheid, bijv. in augustus en september ten behoeve van de inschrijfavond, de start van het seizoen en bij grote drukte de mogelijkheid van extra uren of dagen 
  • woonachtig in Eindhoven of directe omgeving

Het contract wordt aangeboden met vaste vrije vakantieweken (herfst-, kerst-, carnaval-, mei- en (in overleg) enkele weken zomervakantie). Men werkt enkele uren per week meer om deze vrije weken te compenseren.
Het salaris is als richtlijn volgens de CAO Sociaal Werk WMD in schaal 5 ingedeeld.

Heeft u interesse? Stuur een sollicitatiebrief met CV naar directie@vu-eindhoven.nl ter attentie van M.H.G. Vermeulen, directeur voor vrijdag 29 maart.  

Copyright © 2019 Volksuniversiteit Eindhoven, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp