Copy
Indhyld dig i

  selvkærlighed

Du tænker måske ikke over det i hverdagen, men det vigtigste forhold i dit liv er til dig selv. Selvkærlighed er et grundlæggende element for dit velbefindende, din glæde og din lykke. Men at udøve selvkærlighed kan for mange være en udfordring. I denne uge vil vi prøve at give dig en værktøjskasse af selvkærlige rutiner, der bringer lidt luksus ind i en travl hverdag. For når først du vælger at bruge tid på dig selv for din egen skyld, lærer du at komme i kontakt med dig selv - og den kontakt kan få magi til at ske.
 

Hvad der føles rart, hvad der får os til at slappe af og det der får glæden til at boble i maven er heldigvis meget individuelt. Så det, du får nu, er vores bud på ting, vi synes er rare at fokusere lidt ekstra på, når vi kan mærke følelsen af at være ude af kroppen. Vi håber, at du kan finde inspiration til at lave din egen to-go liste, du tyer til, når du kan mærke, at der er brug for dig-tid.

Selvkærlighedslisten
1

En fast morgen- og aftenrutine. Den kan bestå af en fast døgnrytme, tørbørstning, gua sha massage, lytte til podcast eller læse en god bog.

2

Bevægelse. Uanset, om du har brug for at få brændt noget krudt af eller i højere grad søger at vende blikket indad, hjælper bevægelse til at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Du kan gå en god, lang tur, dyrke yoga eller måske snuppe en HIIT time i dit lokale fitness center?

3
Venindetid. Kram og snak med dine tætte veninder. Det er noget af det mest healende, der findes og i en travl hverdag kan vi nemt glemme at prioritere hinanden
4

Hudkontakt. Hvis du er i et forhold, så drop opvasken den ene hverdagsaften og kryb nøgen under dynen med din partner. Kys, kram og mærk hinanden. Sex frigiver endorfiner og oxitocyn, som gør os lykkelige og føler os connectede til hinanden.

5

Et langt, varmt bad, hvor du masserer din krop. Hvis du har adgang til et badekar vil det være det allerbedste. Du kan også tilføje æteriske olier til dit bad. Prøv for eksempel lavendelolie, hvis du er stresset eller pebermynteolie, hvis du ønsker mere klarhed i sindet.

6

Kom ud i naturen. Om du sætter dig på en bænk, går en tur, cykler til arbejde eller lufter hunden er underordnet. Det vigtigste er, at du kommer ud og mærker moder jords kys på kinderne og opsamler lidt D-vitamin til depoterne.

Har du en allerede en liste af selvkærlige ting, du tyer til i hverdagen? Del det gerne med os på Facebook, Instagram eller ved at besvare denne mail.
Email Marketing Powered by Mailchimp