Copy
Detox din krop

og dit liv

Velkommen til anden uge i vores online kursus i, hvordan du skaber balance i dine hormoner og dit liv. Vi håber, du er kommet godt i gang med at tune ind på din kost og dine spisemønstre. I denne uge går vi et spadestik dybere og sætter fokus udrensning og oprydning. For selvom du måske ikke umiddelbart forbinder dit klædeskab, dine skønhedsprodukter og dit hjem med dit hormonsystem, så er der faktisk en væsentlig fællesnævner og det er stress.

Hvis dine omgivelser stresser dig, vil det uden tvivl påvirke din hormonbalance.
 

Derfor vil vi gerne invitere dig til at foretage dét vi kalder for en god, gammeldags forårsrengøring.

Detox dine skønhedsprodukter
1

Selvom du måske ikke tænker over det i hverdagen, så er huden vores største organ og samtidig en direkte kanal til blodbanen. Det vil sige, at alt du kommer på huden, får fri passage til dit inderste indre. Derfor er det vigtigt, at du undgår så mange hormonforstyrrende stoffer i de produkter du bruger i hverdagen. Er der en masse ting på ingredienslisten, som du ikke kan udtale? Så er det oftest en god indikator for, at det er en skrap vare, du står med i hånden.

Prøv at kig dine skabe og skuffer igennem

for ingredienserne i disse produkter:
 
Parfume

Tandpasta

Vaskepulver 

Makeup
Shampoo

Håndsæbe

Skyllemiddel

Deodorant
Cremer

Balsam

Hudpleje

Opvaskemiddel

Detox dit tøjskab

Er du også skyldig i, at holde fast på et par gamle bukser, som du kunne passe engang? De bukser, som sad helt perfekt, men som du nærmest ikke kan klemme dig ned i længere? Måske holder du fast i en trøje, som du engang købte, fordi du liiige skulle prøve den der trend med bar mave af, selvom du i virkeligheden mest er til hyggelige, vamsede striktrøjer?

Lad os bare være helt ærlige - dét har vi vist alle sammen prøvet.
 

Det vil sige, at mange af os har ting i vores klædeskab, der bare ligger, optager plads og måske endda giver os dårlig samvittighed. Kan du nikke genkendende til det? Det tyder på, at det er på tide at rydde op og ud i dit klædeskab.

Klædeskabs-testen
2

Vores bedste tip til at få ryddet ud én gang for alle er simpelthen at tage hvert stykke tøj i hænderne og spørge dig selv:

  • Går jeg med det her?

  • Sidder det godt på mig?

  • Gør det mig glad?

 

Er svaret nej, så donér det til en veninde, Røde Kors eller andre, der kunne bruge lidt ekstra klæder. Lad være med at gemme på noget, som du måske kommer til at kunne passe engang. Nyd i stedet dig selv lige dér, hvor du er nu. Køb et nyt sæt tøj, som får dig til at føle dig smuk, lækker og powerfuld. For du er skøn og dejlig lige præcis som du er.

Detox dit hjem

Det skaber overskud og glæde at have et klædeskab, der kun indeholder tøj, som du kan passe og som gør dig glad. På samme måde skaber det også luft og overskud, at have et hjem, der ikke er fyldt med en masse ting, som du egentlig ikke bruger. Det kan være nipsting, som du egentlig ikke har et særligt forhold til eller gaver, du har fået, som egentlig burde have været byttet for længst. Vi kender den alle.
 

Ud med det, som ikke gør dig glad.
3

Zoey har f.eks. fået en blå Kählervase af to veninder, selvom hun hader Kählervaser. I lang tid har hun ikke kunne få sig til at smide den ud, fordi hun jo fik den af sine veninder, som betyder noget for hende. Men den gør hende ikke noget godt, så nu skal det være slut med at beholde på ting for andres skyld. Dit hjem skal nemlig være fyldt med ting, der gør dig glad og ikke irriteret.

 Sæt i gang!

Detox dine tanker

Sidst, men ikke mindst, bør dine tanker også gennemgå en god rengøring i krogene. Der kan samle sig mange negative, tyngende og dårlige tanker og overbevisninger i hovedet, som ikke længere gavner dig på din vej mod en bedre og sundere udgave af dig selv.

 

Vidste du, at 97% af alle de tanker, vi tænker i løbet af en dag, er nogle, vi har tænkt før. Skørt ikke? Det efterlader os med sølle 3% nye tanker, hvilket er en af grundene til, at det er så sindssygt svært at ændre vores mindset - i hvert fald fra den ene dag til den anden.

Skriv dine tanker ned
4

Én måde, du kan blive mere bevidst om dit mindset og træne det til at tænke mere positivt, er ved at skrive dagbog. Og her gælder ingen regler. Du kan skrive motiverende sætninger som: jeg vil gerne blive bedre til at elske mig selv; jeg vil gerne lære at acceptere mit udseende; jeg er smuk, modig og powerfuld. Når vi gentager disse ord for os selv, begynder hjernen til sidst at acceptere det som en ny sandhed. Du kan også bruge bogen til at reflektere over de ting, du er taknemmelig for i dag og hive disse ord frem på dage, der føles grå, triste og umulige.

Lyt dig ud af stress
5

Forskning har vist, at meditation ikke blot reducerer stress, men også forbedrer vores forståelsesevne og mentale overskud. Derfor synes vi, at meditation er et nemt og fantastisk værktøj til at få en smule mere velvære og overskud ind i en travl hverdag.

 

Det er ikke vigtigt hvor længe du sidder. Men stillingen skal være så behagelig, at du kan fokusere på dit åndedræt og samtidig forsøge at vende blikket indad. Er det første gang du prøver meditation, kan guidede meditationer på apps som Calm være rigtige gode at bruge i starten.

Er du klar til at tage

din hormonbalance

til næste niveau?

 


Så bør du overveje at tage med på vores 6-måneders forløb,
The Feel Good Effect. Her får du nemlig et helt modul dedikeret udelukkende til detox af krop og sind. 

Vi dykker især ned i, hvorfor det er vigtigt at udrense, hvilke udrensningsmetoder vi anbefaler til leveren og nyrerne samt hvordan de hver især støtter og styrker kroppen.

Vil du vide mere? Læs alt om The Feel Good Effect her!

God fornøjelse med din indre og ydre forårsrengøring. Vi glæder os til at bringe dig et skridt nærmere et balanceret hormonsystem i næste uge, hvor vi dykker ned i selvkærlige rutiner. Hav det godt indtil da.

Har du spørgsmål, store som små, er du meget velkommen til at besvare denne mail eller sende os en besked på Facebook.

Vil du have flere tips og tricks?

Følg os på Facebook, på Instagram eller besøg vores hjemmeside
.
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Soulspace Sisters · Ericaparken, 65 1tv · Gentofte 2820 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp