Copy
Bekijk mail in browser
Nieuwsbrief

herfst 2018

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>> ,

Hierbij ontvangt u de herfsteditie van onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief van de Delftse Uitdaging komt 1x per kwartaal uit. 
Daarnaast ontvangt u een aankondiging voorafgaand aan ons grote evenement de Beursvloer als u daarvoor toestemming hebt gegeven.
Blijf op de hoogte via social media
Op onze Facebooksite de Delftse uitdaging plaatsen we regelmatig:
- Nieuwe vraag en aanbod
- Gerealiseerde matches
- Infomatie over maatschappelijk betrokken bedrijven
- Evenementen van aangesloten maatschappelijke organsaties
TIP: volg onze facebooksite: https://www.facebook.com/DelftseUitdaging/
Ook op Twitter zijn we actief: @DUitdaging

Op onze website vindt u nieuws en meer informatie over onze stichting en kunt u uw vraag en aanbod indienen: http://delftseuitdaging.nl/
12e keer Beursvloer: Tevredenheid, matches, betrokkenheid!
Match tussen Delft voor Elkaar en SamenLoop voor Hoop
Inmiddels zijn we 6 maanden na de geslaagde Beursvloer op 10 april jl. in het Huis van de Stad en stromen de enthousiaste verhalen en foto’s binnen.
Voor wie het nog niet kent… Elk jaar organiseert de Delftse Uitdaging een Beursvloer voor organisaties uit Delft en Midden-Delfland. Een Beurs waar niet gehandeld wordt in aandelen, maar matches worden gemaakt met gesloten beurs. Bedrijven, grote maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties hebben allemaal wat nodig en als tegenprestaties zeker wat te bieden. Waar kun je dan aan denken?
Lees hier verder
Hoe staat het met jouw match?
Tijdens de Beursvloer zijn ruim 150 matches gemaakt. Vorige maand hebben we alle deelnemers benaderd om te weten te komen hoe de uitvoering verder verlopen is. Intussen hebben we al volop succesverhalen met foto's van de uitvoering mogen ontvangen! Desondanks is ons nog lang niet van alle matches bekend hoe deze verder zijn verlopen.  We houden van succesverhalen en willen daar graag aandacht aan besteden op Facebook en op onze website.
Indien je het ons nog niet had laten weten vernemen we graag alsnog de status van jouw match, liefst met een leuke foto erbij. Deze kun je mailen naar info@delftseuitdaging.nl
Melden van vraag en aanbod
Heb je een nieuwe vraag of een interessant aanbod? Het heeft het onze voorkeur om dit via onze website : http://delftseuitdaging.nl/vraag-aanbod/ te doen. De afhandeling verloopt op deze manier voor zowel jou als ons gemakkelijker dan via andere kanalen (bijvoorbeeld telefonisch of via WhatsApp)
Rodi Media Zh en de Delftse Uitdaging in zee
Vanuit de Delfse Uitdaging zien we veel mooie samenwerkingen ontstaan tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Vaak zijn deze samenwerkingen te mooi om buiten de radar te blijven. Met die gedachte zijn Wilma Broeseliske en Janneke Schoonbeek naar Rodi Media gestapt. Samen is besloten om vanaf nu maandelijks een column in de Delft op Zondag te wijden aan gerealiseerde matches. Een prima manier om de mooiste matches in de publiciteit te brengen. Wij schrijven en RodiMedia Zh verspreidt het nieuws, wat eveneens weer een mooie nieuwe match oplevert met een van onze trouwe founders. 

Zondag 28 oktober wordt de match uitgelicht tussen NEN en Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn: er werd meubilair
voor: Wilma Broeseliske, Janneke Schoonbeek, achter: Denise Rontberg, Leo Rontberg

aangeboden met als ludieke tegenprestatie een boks- en pilatesworkshop. Iedere laatste zondag van de maand zal er weer aandacht zijn voor een andere match. Wilt u met uw match hiervoor in aanmerking komen? Geef dan het verhaal achter de match door samen met een foto ervan.
Geslaagde match tussen VP Instruments en Pieter van Foreest
    
Dinsdag 2 oktober was het een gezellige drukte in Delfshove. Een groep medewerkers van het Delftse bedrijf VPInstruments (leverancier van energiemanagementsystemen) kwam namelijk langs om een leuke middag te beleven met de bewoners. Tijdens hun bedrijfsuitje wilde ze in het kader van de week van eenzaamheid iets leuks doen voor Delftse ouderen. Via De Delftse Uitdaging kwamen ze bij Delfshove uit.

De medewerkers verzorgden eerst een heerlijke lunch. Daarna was het tijd voor spelletjes! Sjoelen, mikado, kegelen, mens-erger-je-niet, het was er allemaal. Enthousiast en fanatiek werd er meegedaan. Wat een plezier is er beleefd! De spelletjesmiddag kenden geen verliezers: iedere bewoner kreeg een mooie bos bloemen cadeau. Tussendoor genoten ze van koffie met gebak en de middag werd afgesloten met een borrel en heerlijke hapjes.
6 December Meet & Match voor Founders en Vrienden

De volgende  Meet & Match voor Founders en vrienden staat alweer voor de deur op maandag 6 december a.s. van 17.30 tot  18.30 uur.

Dus grijp deze kans! Kom jouw vraag zelf voorleggen aan maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties. Jouw vraag kan op allerlei terreinen betrekking hebben: van expertise (bijv. rondom de AVG) tot gebruik van een ruimte of materialen, van het opzetten van een gezamenlijk evenement tot het vinden van een stageplaats. Alles vindt plaats met gesloten beurs en in ruil voor een tegenprestatie. Kortom een ideale gelegenheid voor het maken van een interessante match.

Wil je een andere organisatie meenemen (bedrijf, vereniging of stichting)? Ook die is van harte welkom!

Pitchen, concrete hulpvragen stellen en gewoon gezellig netwerken! Samenwerken werkt in Delft en Midden-Delfland!

Deze keer worden we gastvrij ontvangen door GGZ-Delfland/Doel, St. Jorisweg 2, Delft

Aangeboden: Laptops (zonder besturingssysteem)
Rond de jaarwisseling 2018-2019 zal het Hoogheemraadschap van Delfland circa 230 laptops (HP Probook 650 uit 2014) vervangen. Deze apparaten worden uiteraard gecertificeerd gewhiped en zijn dus helemaal schoon. Omdat het Hoogheemraadschap de bedrijfslicenties voor het besturingssysteem (Windows) en voor het Office-pakket inzet op nieuwe apparaten, hebben deze Probook's GEEN besturingssysteem en GEEN Office-software.

Heeft u interesse? Mail: info@delftseuitdaging.nl. Wij brengen u dan in contact met de aanbieder.
Vacature Matchgroep medewerker

Onze gewaardeerde matchgroepleden Edwin van der Zijden (van onze founder NEN) en Pieter Stienstra gaan ons verlaten. Edwin gaat per 1 december werken voor CBRE en zijn standplaats wordt het hoofdkantoor van Shell in Den Haag. We danken Edwin en Pieter voor hun grote inzet, innovatieve ideeën en ondersteuning.

10 December is het volgende matchgroep overleg. Graag willen we dan weer voltallig zijn. Wil je zitting nemen in de matchgroep neem dan contact op met Wilma Broeseliske (info@delftseuitdaging.nl)

Edwin nodigt u hierbij  uit voor zijn afscheidsreceptie bij NEN op donderdag 8 november a.s. van 16.00-18.00 uur Als u hierbij aanwezig wilt zijn, kunt zich hiervoor aanmelden via edwin.vanderzijden@nen.nl

Agenda en bijeenkomsten:
Foundersbijeenkomst:

Donderdag 6 december 2018

Meet & Match voor Founders en vrienden
Donderdag 6 december 2018

Matchgroepoverleg:
Maandag 10 december 2018

Bestuursoverleg:
Donderdag 6 december 2018

Raad van Advies en Bestuursoverleg:
Donderdag 6 december 2018

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 Stichting Delftse Uitdaging, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw e-mailinschrijving wijzigen?
U kunt uw
gegevens aanpassen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<E-mailadres Contactpersoon>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Delftse Uitdaging · Gantel 23 · Den Hoorn, Zh 2635 DP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp