Copy
Butlletí octubre 2021 / Núm. 11

I tu, amb quins ulls mires la salut mental?

El proper dissabte 9 d’octubre arrenca la campanya amb Vic Comerç per recaptar fons per la Marató de TV3, que aquest 2021 va dedicada a la salut mental.

Els comerços de Vic adherits a la campanya, vendran en els seus establiments unes bosses de cotó amb el lema “Tu decideixes amb quins ulls em mires: Respecte! Salut Mental”. Les bosses s’han dissenyat a Osonament a través del grup de joves, que volen conscienciar a la població sobre la salut mental i demanar que les persones tinguin una mirada més oberta cap a aquest tipus de malalties. 
+

“No m’ajuda que em diguis: anima’t!”

Avui és el Dia Europeu de la Depressió, un trastorn que, segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) afecta a 350 milions de persones al món. Les persones que formen part del Programa de Suport Emocional i Activació d'Osonament, volen difondre una sèrie de recomanacions perquè la població tingui una guia de com actuar davant d’una persona que conviu amb una depressió. VÍDEO +

A la venda les entrades per l'obra "Jo bé, i tu? "

Si no vau poder veure l’espectacle d’Osonament i el músic Arnau Tordera jO BÉ, I TU? que es va estrenar a Vic amb motiu del nostre 4oè aniversari, ara teniu una altra oportunitat. L’obra es reestrena al Teatre Cirviànum de Torelló, el proper divendres 15 d’octubre, a les 20h. Ja podeu reservar la vostra entrada!
www.teatrecirvianum.cat

Osonament aposta per la figura de l’agent de suport entre iguals

Osonament aposta per anar introduint la figura de l’agent de suport entre iguals en el seu dia a dia. Es tracta de persones que han tingut o tenen algun trastorn de salut mental, que exerceixen de coterapeutes en els equips assistencials, després de rebre una formació. 
+

Emotiu homenatge d’Òmnium Osona a Mercè Generó

Folgueroles va acollir, el passat 6 de setembre, l’homenatge d’Òmnium Osona a Mercè Generó. Un acte molt emotiu que va comptar amb la participació de moltes persones que van tenir paraules d'elogi cap a la figura i la tasca de la gerent d'Osonament. 
+

Col·laborar amb Osonament té beneficis fiscals

Com a persona física o jurídica, pots fer donatius a Osonament i aprofitar els beneficis fiscals.
Si ets persona física, per una donació de fins a 150€, pots beneficiar-te del 95% de desgravació a la teva declaració de renda. I si ets persona jurídica, fins el 35% a l'impost de societats.

Contacta amb nosaltres, t'ho expliquem!

Enllaços d'interès

La XTVL parla amb el grup d'atenció a la depressió d’Osonament La XTVL parla amb el grup d'atenció a la depressió d’Osonament
El 9 TV entra a un assaig de l'espectacle "Jo bé, i tu?" El 9 TV entra a un assaig de l'espectacle "Jo bé, i tu?"
Vídeo de l'acte d'homenatge d'Òmnum Osona a la gerent d'Osonament, Mercè Generó Vídeo de l'acte d'homenatge d'Òmnum Osona a la gerent d'Osonament, Mercè Generó
Els comerços de Reus exposen obres de Parelles Artístiques als seus aparadors Els comerços de Reus exposen obres de Parelles Artístiques als seus aparadors
Ajudan's a compartir !!!
Comparteix Comparteix
Tweet Tweet
Envia als teus amics Envia als teus amics
Facebook
Twitter
Link
Website
Email
Copyright © Osonament 2020. Tots els drets reservats.

Osonament
Carrer Josep Maria Selva, 2. Vic
www.osonament.cat

Promovem el desenvolupament integral de la persona i la millora de la seva qualitat de vida, mitjançant activitats i serveis d’àmbit comunitari, especialitzats en la prevenció i l’atenció de la salut mental, les addiccions i la logopèdia.

Podeu actualitzar les vostres dadescancelar la subscripció a la nostra BD


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Osonament · Carrer Josep Maria Selva, 2 · Vic, catalunya 08500 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp