Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief Steamwork

Roparun team 293 sinds 2012

Jaargang 2 / Nieuwsbrief 2022-1

Inhoud

Hoop doet leven! Een nieuw jaar, een nieuw begin. Hoop op een volwaardige Roparun. Uit de duisternis van corona navigeert team Steamwork naar een mooie finish met een volwaardige opbrengst voor Stichting Roparun. Steamwork heeft hoop op mooie resultaten van acties en een fantastisch weekend met Pinksteren. Hoe die er dit jaar uit komt te zien blijft een verrassing. Team Steamwork gaat ervoor. Steunt u ons weer voor een beetje meer hoop op een waardig leven? 

Acties voltooid & gepland

Voltooide acties 


Spaarpot Steamy is de afgelopen tijd gevuld. In deze rubriek één of meerdere acties die ons team de afgelopen weken heeft gehouden.  Het daverende succes van dé Chocoladeletteractie en dé Amaryllisbollen verkoop.
Chocoladeletters

Weer een opbrengst om van “te smullen”!
Na het succes van afgelopen jaar zijn we gelijk na de Roparun in oktober van start gegaan gegaan met de verkoop van de chocoladeletters.
In 2020 verkochten we voor het eerst de luxe chocoladeletters in de smaken melk, puur en wit. Dat jaar bleek met ruim 3000 letters van A tot en met Z een groot succes te zijn en dus voor herhaling vatbaar. Een mooie Corona proof actie!
Ook in deze Sint periode hebben we met het team vele schoentjes van particulieren mogen vullen namens de Goedheiligman. Tevens wisten veel ondernemers en stichtingen ons te vinden voor de mooie letters en mochten we in het Erasmus MC Rotterdam vele honderden letters afleveren. In totaal hebben we met de verkoop van de ruim 4000 letters het mooie bedrag van €7.698,00 in “het schoentje” van de Roparun kunnen doneren. Wederom een mooie actie waar we alle kopers hartelijk voor willen bedanken. Dank u Sinterklaasje.....
Amaryllisbollen
 
Naast de chocoladeletteractie liep ook de verkoopactie van Amaryllisbollen. De belangstelling voor onze Amaryllisbollen was groot: totale uitverkoop van 500 bollen. Met een mooie verkoopopbrengst opgebracht van € 1.524.

Geplande acties


Steamwork staat niet stil om geld in te zamelen voor de Roparun. In deze rubriek aandacht voor één of meerdere acties die de komende weken op de agenda staan. Roparunloten, sponsorlopen en dit keer een nieuwe actie: Veiling wielershirt Fabio!
Verkoop loten
Vanaf nu zijn de Roparun loten voor slechts €2,50 per stuk weer bij ons te bestellen.  
U maakt kans op vele prijzen. Met als hoofdprijs een Volkswagen Taigo Style (zelfs twee stuks worden verloot!), vele vakantiereizen van €4.500 - €3.500 - €2.500 - €2.000 - €50) en nog vele andere prijzen. Natuurlijk doet u het voor het goede doel en is winnen een bijzaak.
Sponsorlopen

Net als voorgaande jaren hoopt Steamwork een paar prachtige sponsorlopen te mogen organiseren. Het team heeft goed contact met de organisatie van twee scholen. Vanwege corona is helaas het overleg doorgeschoven. Goede hoop dat de schoolkinderen weer een steentje mogen bijdrage aan het goede doel: Stichting Roparun
Bron: Beeld AFP (Het Parool, 31 augustus 2021)
Veiling: De Groene trui van Fabio

Na zijn valpartij met Dylan Groenewegen waarbij hij bijna al zijn botten in zijn gezicht brak en dagen in kunstmatige coma werd gehouden won in 2021 Fabio Jacobsen de Groene Trui in de Vuelta.

Team Steamwork is zeer vereerd dat wij deze Groene Trui gesigneerd door Fabio mogen gaan veilen om een geweldig bedrag in te zamelen voor Stichting Roparun. Wil jij eigenaar worden van deze bijzondere wielershirt sla dan je slag op onze Veiling "GROENE TRUI FABIO". Onze dank gaat uit naar Dennis van de Bor, een trouwe fan van ons team, met het regelen van dit bijzonder item voor de veiling. Hieronder stelt hij zich voor:

Mijn naam is Dennis van de Bor, ik ben woonachtig te Hardinxveld-Giessendam samen met Cynthia Verhoef en onze prachtige dochter Bente.

Hoe ik in aanraking ben gekomen met jullie ?
Onze dochter en Jaap zijn zoon spelen in hetzelfde team bij korfbalvereniging Vriendenschaar. Zodoende kwamen de verhalen over de Roparun regelmatig voorbij.

Door het enthousiasme van Jaap koop je dan eens een keer wat loten en ga je eens een keer op de website kijken wat het allemaal inhoudt etc.

Eerlijk gezegd was ik al wel bekend met de Roparun, omdat het in de media voorbij kwam en het feest bij de finish op de Coolsingel. Echter nooit gedacht dat er met het sponsorgeld zulke mooie en nuttige projecten gerealiseerd werden.

Acties van chocolade letters tot en met dinershows probeer ik zoveel als mogelijk mee te doen of bekend te maken binnen mijn netwerk. Regelmatig plaats ik ook berichten op LinkedIn om deze acties onder de aandacht te brengen. Er zijn klanten die dit dan ook weer delen en zo verspreid het als een olievlek op social media, waar het ook voor bedoeld is.

Voor welk bedrijf werk ik dan? 
Ik ben al 20 jaar accountmanager bij Koninklijke Peitsman. Koninklijke Peitsman, een groothandel in interieurproducten, bestaat sinds 1885 en is al jaren toonaangevend een begrip op de Nederlandse markt door de landelijke dekking met 11 vestigingen. Sinds 2019 heeft Unilin Flooring, Peitsman overgenomen om de handel en distributie van het merk Quick-Step te versterken in Nederland. En Quick-Step is sponsor van de wielerploeg van Fabio!

Ontmoeting met Fabio.
In September 2021 was Fabio Jakobsen “The Hurricane of Heukelum” van de Quick-Step wielerploeg tijdens een beurs op onze stand. Fabio kwam net terug van de Vuelta waar hij het puntenklassement (groene trui) wist te winnen. Dat had men nooit voor mogelijk gehouden, omdat hij een jaar ervoor na een enorme val in de Ronde van Polen moest vechten voor zijn leven.

Fabio heeft een origineel exemplaar van de groene trui uit de Vuelta 2021 voorzien van een handtekening en ter beschikking gesteld. Dit shirt heb ik inmiddels overgedragen aan Jaap de Jager om tegen opbod te veilen via de site van Team 293 Steamwork.

"Dit shirt gaat hopelijk een mooi bedrag opleveren
voor de zorg aan mensen met kanker!"

Zo probeer ik zoveel als mogelijk Team 293 Steamwork op mijn manier te ondersteunen. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met alle inspanningen en betrokkenheid van het hele Team 293 Steamwork, waar ik en vele anderen heel veel respect voor hebben.

Opbrengst update


Zoveel mogelijk euro's verzamelen voor goede zorg voor mensen met kanker. Dat is ons hoofddoel. In deze rubriek houden wij u op de hoogte van onze opbrengst tot nu toe

Wij zijn trots dat in deze coronatijd waarin het houden van acties moeilijk is, toch een fantastisch bedrag hebben bijeen gebracht. Blijf ons steunen en blijf mee doen met één van onze acties. Opbrengst tot nu toe voor de editie 2022:

€16.545,=

Doelen: dáár doen we het voor!


Fantastisch al die acties en een mooie opbrengst, maar waaraan wordt het besteed? Dit keer leest u een interview met de directeur van het familiehuis Daniel Den Hoed, Rachel Maréchal. En een review van een tevreden klant van Roparun Vakantiehuisje.
 
Familiehuis Daniel den Hoed

Een warm "tweede thuis" dichtbij het ziekenhuis
Het Familiehuis Daniel den Hoed biedt een tijdelijk "tweede thuis' aan familieleden van kankerpatiënten die daardoor dichtbij hun naasten kunnen zijn. Ook kankerpatiënten die poliklinisch in het Erasmus MC worden behandeld, kunnen hier logeren. Het Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting, die geen subsidie van overheden ontvangt en daarom afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers.

Het interview

We mogen langs komen in het Familiehuis Daniel den Hoed om directeur Rachel Maréchal te interviewen. Enthousiast worden we ontvangen door Rachel en we krijgen meteen een rondleiding. Allereerst neem zij ons mee naar beneden en naar buiten. Daar zien we de Roparun gevelsteen! Dit geeft ons direct kippenvel. Rachel vertelt hoe blij ze zijn met de steun van de Roparun.
 
Rachel vertelt over hoe het Familiehuis naast een verblijfplaats dichtbij het ziekenhuis ook echt een warm bad is. ‘Er ontstaan hier echt vriendschappen en onderling hebben gasten veel contact met elkaar, maar ook vrijwilligers bieden een luisterend oor. In het ziekenhuis gaat de aandacht uit naar de patiënt en cijferen de meeste familieleden zich weg en houden zich sterk. Hier in het Familiehuis mogen ook hun verdriet en emoties er zijn.’ Dat lijkt ons inderdaad ook heel fijn. Je weet allemaal waar je over praat en waar je doorheen gaat. ‘We merken ook dat veel mensen na hun vertrek uit het Familiehuis nog contact houden. Bijvoorbeeld twee dames die in het Familiehuis verbleven, en waarvan beide echtgenoten helaas zijn overleden, zijn echt hartsvriendinnen geworden. Wij krijgen nu bijvoorbeeld ook nog terug via social media, dat mensen die zo’n 10 tot 15 jaar geleden in het Familiehuis verbleven nog steeds laten weten hoe dankbaar ze zijn. Ze zeggen ook echt dat ze zich geen raad hadden geweten als het Familiehuis er niet was geweest.’ Wauw wat mooi.
 
Nadat we hier nog even over doorgepraat hebben is het tijd om af te ronden (het is een aanrader om het hele interview te lezen op de website!) en dus tijd voor een aantal dilemma’s. We leggen ze aan Rachel voor onder het mom van ‘stel dat je mee zou doen aan de Roparun’.
Parijs of Bremen?: ‘Parijs.’
Lopen of fietsen?: Lacht:’ Mag ik ook de catering doen? Dat past beter bij mij, vandaar. Maar wat ik wel gehoord heb is dat fietsen toch zwaarder is, omdat je je tempo moet aanpassen aan de loper. Je zou in eerste instantie denken:’ fietsen is makkelijker’ maar het schijnt niet zo te zijn. Dan ga ik dus voor lopen, maar dan moet ik er wel zwaar voor gaan trainen.’
Rijden of navigeren?: ‘Ik ben wel goed in navigeren, al zeg ik het zelf.’
Catering of fysio?: ‘Catering.’
Dag of nacht? ‘Het hoort er allebei bij toch? En het gaat in toerbeurt, dus zowel overdag als ’s nachts draai je alles met elkaar.’
Koffie of thee?: ‘Ik begin ’s ochtends met thee en daarna koffie, dus ook allebei.’
Slapen of waken?: ‘Ook allebei, het is niet of/ of, je hebt geen keus als je met de Roparun meedoet, je doet het met elkaar.’

We vragen of Rachel nog iets kwijt wil of wil toevoegen. Hierop zegt zij:’ Dat het Familiehuis hoopt dat we nog heel lang op de steun van de Roparun en haar teams mogen blijven rekenen. We zijn heel blij dat dit grotere huis er nu staat, maar jullie steun blijft ook hard nodig om de komende jaren te kunnen blijven draaien.’ En daarmee sluiten we een bijzondere ontmoeting en een mooi interview af. We vonden het echt heel bijzonder om in het Familiehuis te zijn. Het wordt hierdoor heel tastbaar……je wordt je extra bewust van waar je het allemaal voor doet als je je inzet voor de Roparun.
Het Familiehuis hebben we nu in korte tijd leren kennen als een heel warm, sfeervol huis voor gasten en hun familie. Zodra je er binnen stapt voel je gelijk de prettige, gastvrije sfeer. We lazen in het Familiehuis en brochure dat burgemeester Aboutaleb heeft gezegd:’ Het mooiste huis van Rotterdam waar je eigenlijk niet wilt zijn.’ En dat klopt, maar als je er dan tóch moet verblijven zijn wij ervan overtuigd dat je in een warm bad terecht komt. 

Het hele interview leest u op op onze website.
Keynote: de wij/we zijn onze reporters Joy en Marjon.
Roparun Vakantiehuisje: een review.

Huisje in America.
Het echtpaar Piet en Lia Slob van midden zeventig hebben de afgelopen twee jaar bewogen tijden achter de rug. Zo is bij Lia in 2019 darmkanker geconstateerd. Lia heeft gelukkig goede palliatieve zorg, maar moet nog veel behandelingen ondergaan. Via via kreeg team 293 Steamwork het verhaal van Lia te horen en hebben direct contact gezocht met Stichting Roparun. Deze sprong direct bij en hebben voor het 50 jarig huwelijkspaar afgelopen jaar een prachtig huisje op een bungalow park in het mooie zuiden van het land geregeld. Lia en Piet vonden het heerlijk om eens aan de dagelijkse eentonigheid te ontsnappen. Heerlijk wandelen en mooie plaatsjes bekijken in de buurt van het plaatsje America was het devies.

Begin januari kwam aan het licht dat Lia ook een gescheurde nier heeft. Ondanks dit alles blijven beiden positief en hopen nog op een paar mooie jaren samen. Op dit moment voelt Lia zich nu redelijk goed. Binnenkort begint zij aan de zoveelste kuur. 

Wij wensen Lia en Piet heel veel sterkte toe voor alle dagen die zij samen nog mogen doorbrengen.

Sponsor aan het woord


Een goed doel bestaat niet zonder de steun van betrokken sponsoren. In iedere uitgave van de nieuwsbrief laten wij een sponsor aan het woord: Wie zijn zij? Waarom steunen zij Steamwork?
In deze editie aandacht voor sponsor van Milligen Metselwerken B.V

Stel je even voor:
Mijn naam is Jaco van Milligen, leeftijd 38 jaar en getrouwd met Marianne. Samen hebben wij vier kinderen, Madeleine, Mark, Rosalie en Annemijn. We wonen in Hardinxveld-Giessendam.

Wat voor bedrijf is van Milligen? 
Wij zijn een metselbedrijf.

Kan je iets vertellen hoe jullie bedrijf is opgericht?
Ik ben als ZZP'er begonnen en heb het bedrijf steeds verder uitgebouwd door steeds grotere projecten aan te nemen.

Wat zijn jouw taken binnen het bedrijf? 
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, dat is mijn grootste taak!

Innovaties? 
Naast van Milligen metselwerken ben ik graag bezig met het opstarten en uitdenken van nieuwe bedrijven.

Hoeveel man personeel werken er in het bedrijf?
We hebben op dit moment vijfendertig medewerkers in vaste dienst en een tiental inleners de op afroep beschikbaar zijn.

Wat is de toekomstvisie van het bedrijf? 
We hopen vooral nog jaren zo door te blijven gaan.

Wat zijn je hobby’s? 
Werken en erop uit gaan met ons gezin.

Wat staat er bovenaan op je bucketlist? 
Ik zou nog wel eens een keer met windkracht 8 mee willen varen met de KNRM.

Favoriete keuken? 
Eigenlijk vind ik veel te veel lekker.

Favoriete restaurant? 
Restaurant Kompanje in Hardinxveld-Giessendam en restaurant Allure in Rotterdam.

Wat is je motivatie om ons te sponsoren? 
Ik draag graag mijn steentje bij aan de goede doelen van de Roparun.

Wat zijn jou persoonlijke ervaringen met kanker? 
Ik heb hier gelukkig geen ervaring mee.

Wil je nog iets zeggen tegen de teamleden? 
Zet hem op en ik neem mijn petje af voor jullie inzet!

Teamlid in de spotlight


Team 293 Steamwork kan niet bestaan zonder de geweldige inzet van zijn teamleden. Ieder lid verdient het als vrijwilliger om ook in het zonnetje gezet te worden. Vandaar deze rubriek waarin een teamlid zijn of haar motivatie geeft met een persoonlijk tintje. In deze editie aandacht voor Robert Nederlof, fietser binnen het team.
Onze eerste vraag is of hij zich even voor wil stellen. ‘Ik ben Robert Nederlof, getrouwd met Janny, 1 dochter van 22, 40 jaar hier werkzaam (Autobedrijf Nederlof te Hardinxveld-Giessendam, red.).’ ‘Dat is al een tijd.’ Lacht:’ best wel!’ We vragen hem hoe hij terecht is gekomen in het team en wat zijn rol binnen het team is. ‘Ik ben eigenlijk via Jaap bij het team terechtgekomen. We hadden het er een keer over en toen zei ik dat dat me ook wel leuk leek. Toen ben ik 1 jaar meegegaan als fietser en camperchauffeur en daarna elke keer als fietser. En dat bevalt heel goed. Vind het heel leuk om te doen!’

‘Hoe lang is dat nu geleden?’ Robert:’ Daar liep ik toevallig van de week aan te denken. Volgens mij is het nu de achtste keer……gok ik…weet het niet precies meer. Eén keer ben ik dus half/ half gegaan, toen was ik zowel camperchauffeur als fietser; we wisselden elkaar toen af, maar het fietsen vond ik het leukst om te doen.’ We begrijpen dat hij ook gelijk vanaf de eerste keer verkocht was? ‘Ja, het doet echt wel wat met je! Zó bijzonder, als je het niet meegemaakt hebt is het niet uit te leggen. Als je er na de Roparun over nadenkt denk je ook:’ Wat is het nou?’ Het is geld bij elkaar halen, een leuke groep natuurlijk en je gaat in drie dagen van Parijs naar Rotterdam. Als je er over nadenkt is het eigenlijk heel simpel, maar het doet gewoon écht wat met je! Zeker als je die finish op de Coolsingel meemaakt. Dat is zo bijzonder…..en de start trouwens ook.’

‘Voor de mensen die het Roparun gevoel niet kennen, kun je het omschrijven?’ ‘Nee, dat is echt niet te omschrijven, dat moet je voelen. Afgelopen keer stond er natuurlijk bijna niemand langs de weg, maar als je normaal gesproken bij België komt….wat daar langs de weg staat aan mensen, dat is zo bijzonder. Dat maakt je op de camper ook niet eens echt mee, dat is best wel eens jammer. Je staat dan soms op plekken waar bijna niemand langskomt en dan mis je wel veel. Ik denk dat als je op de camper zit het toch heel anders is. Maar gelukkig gaan we wel met z’n allen door Zele! Dat maakt iedereen mee van ons team.’

‘Je bent dus via Jaap betrokken geraakt bij de Roparun, maar had je daarvoor al eens gehoord over de Roparun?’ Zegt heel resoluut:’ Nee! Echt helemaal nog nooit!’ ‘En was je motivatie  dan de uitdaging of het goede doel?’ Ook weer heel resoluut:’ Het goede doel.’ ‘Ook omdat je er bijvoorbeeld in je naaste omgeving mee te maken hebt gehad of dat niet?’ ‘Nee, in mijn naaste omgeving komt het gelukkig eigenlijk niet voor.’ We vragen Robert naar zijn mooiste of favoriete herinnering. ‘Door Zele heen, dat is zo mooi. Die mensen zijn zo enthousiast daar. De eerste keer springt er natuurlijk dan wel uit, dan is alles nieuw voor je…..het verbaast je dan zo wat daar in Zele gebeurd. En de eerste keer op de Coolsingel, dan vraag je je echt af:’ Wat gebeurd hier?’ En die keer dat André zijn moeder bij de Binnenrotte stond, dat was ook een heel bijzonder moment. Dat vergeet je ook nooit.’

We vragen hoe Robert zich voorbereid op de Roparun:’ Fietsen. Veel fietsen. Zo’n twee keer in de week tussen de 30 en 40 kilometer. En een rondje spinning, als het kan twee uurtjes.’ Wij hebben begrepen van meerdere mensen dat fietsen zwaarder is dan lopen hoe kijkt Robert daar tegenaan? ‘Fietsen zwaarder? Nee……ik heb niet de indruk laat ik het zo zeggen. Misschien omdat je je constant moet aanpassen, maar dat is ook maar even. Ik heb er in ieder geval geen moeite mee.’ Zou Robert een keer een andere rol willen vervullen en zo ja welke rol? ‘Dan zou ik camperchauffeur doen, maar voor de rest……..fysio wordt hem niet.’ Lacht. ‘Loper wordt hem denk ik ook niet. Geloof niet dat lopen wat voor mij is.

’ Waar we ook nog benieuwd naar zijn is hoe de andere Nederlofjes in het team gekomen zijn. Robert was de eerste Nederlof in het team. ‘Volgens mij is Dick hetzelfde jaar ook meegegaan of…. dat weet ik eigenlijk niet? Ja, hij is het eerste jaar ook gelijk meegegaan en drie jaar gelopen. Die is gaan fietsen nadat hij aan zijn knie is geopereerd. Daarna kwam Corina ook in het team en Dyana ook een keer.’ ‘Je hebt er dus schijnbaar enthousiast over verteld?’ ‘Nou, over het algemeen zijn we altijd wel enthousiast over dit soort dingen. Als ik het vraag doen ze allemaal mee als ze de kans hebben.’ ‘En Robert, wat is voor jou de grootste uitdaging onderweg?’ Hij moet even goed nadenken.. ‘Ja, dat ik de lopers goed begeleid. Dat die het goed doen.’ ‘Vind je dat nog lastig?’ ‘Nee, in principe is het niet. Het is even goed aanpassen op hoe hard de lopers lopen en kijken of ze goed gaan. In het begin was het navigeren lastig, maar je went er aan. De meeste stukjes kan je achter de bus aan. Sommige stukken mag de bus dan niet komen, dan moet je even navigeren. Wennen, maar ook leuk om te doen.’ ‘Zit er dan voor jou nog verschil in dag of nacht?’ ‘Overdag is makkelijker. ’s Nachts heeft ook wel weer wat. Overdag is echt makkelijker, helemaal als het een beetje leuk weer is. Niet zoals afgelopen jaar.’ We lachen, ‘ja hopelijk is het dit jaar beter weer.’ ‘Als iemand de kans krijgt om mee te doen met de Roparun, wat zou je dan zeggen?’ ‘Doen! Niet twijfelen, doen. Moet je een keer meegemaakt hebben.’ ‘Heb je dan ook nog tips voor iemand die voor het eerst mee gaat?’ ‘Je moet gewoon alles op je af laten komen. Het ligt er ook heel erg aan welke rol je hebt, welk team. Je kan gewoon niet zeggen wat het met je doet of wat er op je afkomt.’

We gaan door met de dilemma’s.
Parijs of Bremen?: ‘Parijs.’
Lopen of fietsen?: ‘Ja, fietsen.’
Rijden of navigeren?: ‘Navigeren. Dat vind ik altijd heel leuk. Rijden ook wel.. maar toch navigeren.’
Catering of fysio?: ‘Fysio wordt hem niet, dus dan catering.’ ‘maar wat zou je leuker vinden? Stel je kan het allebei.’ ‘Als ik het zou kunnen zou ik fysio wel leuk vinden. Vind het ook heel knap als mensen dat kunnen.’
Dag of nacht?: ‘Nacht. Heeft toch een aparte sfeer en is iets uitdagender ’s nachts.’
Hardinxveld of Gouda?: ‘Hardinxveld’
Koffie of thee?: ‘Thee’
Alles opzetten of afbreken?: ‘Opzetten, dan zie je resultaat.’
Slapen of waken?: ‘Waken.’
Start of finish?: ‘Finish, dan heb je het behaald! Is allebei gaaf, maar als je het gehaald hebt is het toch wat extra’s.’

Roparun actueel 


In de aanloop naar het Pinksterweekend houdt Stichting Roparun alle teams op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In deze rubriek aandacht voor actuele zaken. Start Roparun 2022 op vliegveld Twente.
Een nieuwe startlocatie: Vliegveld Twente.
Onder normale omstandigheden kent de Roparun startplaatsen in Frankrijk en Duitsland. Door de huidige situatie rondom de coronapandemie besloot de Roparun eerder om de komende editie binnen de eigen landsgrenzen te organiseren. Hierdoor moest de organisatie op zoek naar een nieuwe startlocatie, die inmiddels gevonden is in Twente. Roparun-directeur Gerard Bakx is erg blij met de nieuwe startlocatie: “Uiteraard zijn we enorm blij dat we in evenementenlocatie Vliegveld Twenthe een startlocatie hebben gevonden voor de editie van 2022. Met deze startlocatie kunnen we een Roparun organiseren die bestaat uit drie dagen en twee nachten en een route van zo’n 550 kilometer die finisht op de Coolsingel. Vanuit Twente zullen we twee routes uitzetten, een noordelijke en zuidelijke route, waarmee we door veel van onze bestaande doorkomsten als Almelo, Ede en Zutphen, Ossendrecht, Oud-Beijerland en Barendrecht kunnen. Met de circa 230 deelnemende teams, onze vrijwilligers en de doorkomsten gaan we er alles aan doen om er een mooie editie van te maken.” 

Teamuitje: Met elkaar, voor elkaar!

Teamlid Jaap stuurt in de team-app de volgende tekst: "Wat zouden jullie ervan vinden om als team eens gezamenlijk een avondje wat voor het goede doel te doen! Nu hoor ik jullie denken, dat doen we toch al voor de Roparun?... Jazeker, maar dit avondje lijkt mij juist ook een mooi teamuitje! "
Jullie hebben vast wel eens van Stichting Jarige Job gehoord. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Stichting Jarige Job!

Deze verjaardagsboxen moeten gevuld worden en daar zoeken ze “handjes” voor. Het inpakken gebeurt op “Heldenavonden” en dus gaan wij, op dinsdag 29 maart 2022, als team Steamwork de handjes uit de mouwen steken, om zodoende een glimlach op het gezicht van een jarige job te kunnen toveren.


Iedereen kan zich zelfstandig of als groep aanmelden voor een inpakmoment bij de Stichting Jarige Job. Kijk hiervoor op de website van Stichting Jarige Job

Kalender

  • 29 maart Heldenavond Jarige Job
  • Voorjaar 2022: sponsorloop Willem de Zwijger te Hardinxveld-Giessendam 
  • ROPARUN weekend 4 t/m 6 juni 2022
  • 18 juni 2022 Power Event 

Vacature teamlid


Een Roparunteam kan niet goed functioneren zonder de aanwezigheid van een fysiotherapeut, hardloper, chauffeur, cateraar of fietser. Als één van deze schakels ontbreekt gaan wij op zoek naar vervanging. In deze rubriek publiceert ons team alle vacatures die openstaan. 
 

Op dit moment zijn alle functies ingevuld. Maar wil jij ook jezelf met hart en ziel inzetten voor Stichting Roparun stuur dan een mail naar bestuur@team293-steamwork.nl.

Advertenties

Wilt u in het komende Roparunjaar ( november 2020 tot juli 2021) ons ondersteunen door middel van een advertentie met doorlink naar uw website in onze digitale nieuwsbrief, dan kan dat natuurlijk.

Kosten voor 1 jaar zijn € 100,-- (4 advertenties) of € 30,-- per losse advertentie. Voor meer info redactie@team293-steamwork.nl
 

Redactie Nieuwsbrief Steamwork
Bianca van Vugt en Yvonne van der Helm 

Op- of aanmerkingen of uw bijdrage laten plaatsen
redactie@team293-steamwork.nl

Maillijst
Deze nieuwsbrief wordt verzonden aan alle leden van Stichting Steamwork en aan een beperkt aantal externe relaties.

Bent u na het lezen van deze nieuwsbrief geïnteresseerd? Abonneer u dan gratis via redactie@team293-steamwork.nl of meld u aan via onze website  

O ja…., vergeet deze vooral niet te delen met uw vrienden, familie, relaties enz. want samen kunnen wij 

 "LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN,
WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN HET LEVEN"

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2022 Team 293 Steamwork, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp