Copy
View this email in your browser

Het zomerprogramma!

Nu de zon op zijn hoogste punt is geweest, komt iedereen door het heerlijke weer in zomerse sferen. Het is tijd voor ontspanning en gezelligheid. Wil je deze zomer zowel ontspanning als inspiratie opdoen geef je dan op voor het Jongvolwassenweekend 'Ontmoeten' of voor de Jongvolwassenenbijeenkomst 'Verbinding'!

Geef je op vóór 24 juli! Jongvolwassenenweekend ‘Ontmoeten’  28-29 juli

Er is een divers en afwisselend programma waarbij iedereen elkaar op verschillende manieren kan ontmoeten. Zo zullen we door klank, kunst, meditatie, plezier en spiritualiteit tot ontmoeting komen. 

Een leidraad door het weekend is de spirituele dimensie die de Christengemeenschap ons aanreikt waarmee op een open en speelse manier verdieping kan worden gegeven aan de inhoud. Daarom zal er ook een priester aanwezig zijn die binding met jongeren ervaart en met wie je in gesprek kunt gaan.

Kosten: € 25,- inclusief biologische maaltijden en overnachting

Aanmelden en informatie: jongenspiritueel@gmail.com

Themadag 'Verbinding' Jongvolwassenen
(20 tot 40 jaar), Zondag 9 september,
10.00 - 16.00 te Zutphen


'Als raken verbinden wordt, volgt delen vanzelf.'
(Patrick Mundus)

In onze huidige maatschappij is het heel makkelijk om contact te krijgen met mensen over de hele wereld. We spreken bijvoorbeeld over internetverbinding. Aan de ene kant verbindt het mensen met elkaar en aan de andere kant voelt dit contact soms ook vluchtig en misschien zelfs leeg.

Verbinding vind je op een diverse plekken; je kan je verbinden met andere mensen, met initiatieven, met bepaald werk dat je doet in de wereld. Eveneens kan je ook verbinding zoeken met de geestelijke wereld, je eigen engel of met de Christus zelf. Hoe komt in deze maatschappij een werkelijke, wezenlijke verbinding tot stand? Wat betekent het eigenlijk om mensen niet alleen te ontmoeten of geraakt te worden door het leven maar om ook werkelijk een verbinding aan te gaan? Hoe kan je dat doen en wat vraagt dat van jou als mens? Is het een offer dat je brengt of is verbinding ook verrijkend?

We beginnen de dag met de mensenwijdingsdienst en muziek en in de middag vinden we verdieping door een voordracht en gesprek en mogelijk een cultische dagsluiting.  We heten iedereen welkom die wil aanschuiven. Aansluiten voor een kleiner dagdeel is mogelijk! Voor meer informatie of wanneer je de dag wilt bijwonen stuur je een mailtje naar jongenspiritueel@gmail.com
Agenda 2018/2019
 • Themadag Jongvolwassenen te Zutphen
  Zoterdag 9 september 10.00-16.00

 • Algemene jongerenvergadering
  Zondag 7 oktober 9.45-16.00
  (mogelijk Bussum)

 • Internationaal jongerenweekend 20-40 te Driebergen
  Vrijdag 26 oktober- zondag 28 oktober

 • Priesterwijding te Stuttgart
  Internationaal jongerenprogramma 
  Rond 23-24 februari 2019

 • Pinksterconferentie
  Internationaal jongerenprogramma 
  Rond 9-10 juni 2019

Wil je veranderingen aanbrengen in het ontvangen van nieuwsbrieven? 
Je kan hier je voorkeur updaten or uitschrijven van deze lijst.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jong en Spiritueel · 28 Nieuwe Kerkstraat · Vlaardingen, Zuid-Holland 3134 LS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp