Copy

Het laatste nieuws van Kiempunt Limburg

 

07 februari 2019

Mogelijkheden voor financiering & subsidies in Limburgse agrofood

Achtergrond - Met dit overzicht krijg je snel zicht op welke regelingen er zijn voor de fase waarin jij zit met je agrofood innovatie.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

14 februari 2019

Verjaardag: 1 jaar LimburgAgrofood

Agenda - Om de eerste verjaardag van LimburgAgrofood te vieren neemt LIOF u, geleid door Vivian Lataster, mee in een wervelend programma waarin u de laatste trends verneemt én geïnspireerd wordt door verhalen van andere ondernemers.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

04 februari 2019

Tuinbouwsector brengt functies in beeld

Nieuws - Ook de glastuinbouw ervaart krapte op de arbeidsmarkt. Door de enorme ontwikkelingen binnen de sector zijn de functies bovendien veranderd en verbreed. Er is behoefte aan leidinggevenden, technici, ict-ers, marketeers, sales, logistiek, HR en teeltspecialisten. Op zowel MBO, HBO of universitair niveau zijn vacatures.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

30 januari 2019

Eerste coöperatieve winkel van Maastricht opent deuren

Nieuws - Gedeelde Weelde opent op 18 februari haar deuren waar consumenten hun verse, lokale en biologische dagelijkse boodschappen kunnen kopen.

Lees verder
 
 
 
 
 
Suggesties welkom
Heb je zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende start-ups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Suggesties zijn van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempunt-limburg.nl en wij nemen contact op.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld via kiempunt-limburg.nl

Kiempunt Limburg
Brightlands Campus Greenport Venlo, Villa Flora
Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo
Nederland

Opties: instellingen wijzigen of uitschrijven.