Copy

Het laatste nieuws van Kiempunt Limburg

 

10 maart 2019

Aanvragen voor kennistrajecten korte ketens marketing of big data weer mogelijk

Nieuws - Het is weer mogelijk om aanvragen in te dienen voor de kennistrajecten Korte Ketens Marketing en Big Data van LIOF/ LimburgAgrofood in samenwerking met de HAS. De kennistrajecten zijn bedoeld voor ondernemers die in korte tijd meer over het thema korte ketens of big data willen leren om het vervolgens in het eigen bedrijf te kunnen toepassen, met ondersteuning van studenten van de HAS.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

08 maart 2019

MKB ondernemers kunnen subsidie aanvragen voor innovatieve projecten via MIT Zuid

Nieuws - Dit jaar is er weer een openstelling van het subsidieprogramma MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) Zuid. De regeling is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de versterking van de innovatiekracht van MKB-ondernemingen in meerdere topsectoren. De regeling kent twee instrumenten: Haalbaarheidsprojecten en R&D samenwerkingsprojecten.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

08 mei 2019

Tweede editie Limburg Unlimited op 8 & 9 mei

Agenda - Op 8 & 9 mei organiseert NBI International de tweede editie van Limburg Unlimited. Dit platform is een plek waar ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijs, overheden en (internationale) gasten elkaar kunnen ontmoeten. Een van de georganiseerde seminars richt zich op nieuwe economieën voor Limburgse tuinders.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

05 maart 2019

Vlees vermarkten: focus op de regio, presentatie en een goed verhaal

Nieuws - Om minder gedicteerd te worden door grote inkooporganisaties en betere marges te kunnen maken, is een andere strategie kiezen mogelijk: onderscheidende vleesproducten vermarkten. De vraag naar een bijzonder vleesproduct groeit sneller dan het aanbod en dat biedt kansen. Zowel ambachtelijke slagers als supermarkten zijn op zoek naar ‘ander vlees’, maar ook de consument is meer en meer bereid zich te oriënteren buiten de reguliere kanalen.

Lees verder
 
 
 
 
 
Suggesties welkom
Heb je zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende start-ups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Suggesties zijn van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempunt-limburg.nl en wij nemen contact op.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld via kiempunt-limburg.nl

Kiempunt Limburg
Brightlands Campus Greenport Venlo, Villa Flora
Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo
Nederland

Opties: instellingen wijzigen of uitschrijven.