Copy

Het laatste nieuws van Kiempunt Limburg

 

23 mei 2019

Laatste kans om je aan te melden voor GROW: ondernemers en topstudenten ontmoeten elkaar

Agenda - GROW stimuleert de ontmoeting tussen ondernemers en topstudenten die je zullen verrassen met hun presentaties over fantastische, innovatieve agrofood product- en conceptideeën.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

08 mei 2019

5 vragen aan: Erik Gipmans van Gipmans Planten

Vijf vragen aan - Gipmans Planten uit Venlo maakt in zo’n 50 ha. kas jonge planten voor professionele glasgroente- en vollegrondstuinders door heel Europa. Daarnaast worden er jaarrond verse potkruiden voor de retail gekweekt. Erik Gipmans runt samen met zijn broer Jos en neef René het bedrijf, een van de meest toonaangevende plantenkwekerijen van ons land. Hij is de innovator die deze maand de 5 vragen aan...beantwoordt.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

07 mei 2019

1 miljard euro voor ondersteuning jonge boeren

Nieuws - De EU wil de vergrijzing in de landbouw terugdringen. Op het moment is maar 5% van de Europese boeren jonger dan 35 jaar. Daarom is er een nieuw investeringsfonds van de Europese Investeringsbank.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

03 mei 2019

Innoveren of stoppen? 'Samen aan de keukentafel' nieuw coaching traject voor agrarische ondernemers

Nieuws - Het digitale loket ‘Samen aan de keukentafel’ is gelanceerd. Met dit loket is een coaching traject gestart voor agrarische ondernemers die hun toekomstige koers willen bepalen.

Lees verder
 
 
 
 
 
Suggesties welkom
Heb je zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende start-ups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Suggesties zijn van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempunt-limburg.nl en wij nemen contact op.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld via kiempunt-limburg.nl

Kiempunt Limburg
Brightlands Campus Greenport Venlo, Villa Flora
Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo
Nederland

Opties: instellingen wijzigen of uitschrijven.