Copy

Het laatste nieuws van Kiempunt Limburg

 

18 juni 2019

5 vragen aan: Boy Jacobs van Sitesta's

Vijf vragen aan - Jan Jacobs begon als eenvoudige boer met komkommers uit de kas en prei uit de koude grond. Zoon Chrit Jacobs nam het bedrijf over in de jaren tachtig en liet het groeien naar een professionele productie van hoogwaardige komkommers. Boy Jacobs, telg van de derde generatie en meer ondernemer dan teler, verkent nu nieuwe kansen, van vernieuwende consumentenproducten, tot de kas als databron voor service innovatie. Hij is de innovator die deze maand de 5 vragen aan...beantwoordt.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

18 juni 2019

Innovatie in voeding voor optimale sportprestaties

Nieuws - Op 31 mei vond in Weert bij de Poort van Limburg het symposium Voeding in Beweging plaats. Er kwamen drie thema's aan bod: de productieproeftuin van Nederland, Voeding en topsport en De sporter van de toekomst.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

18 juni 2019

Grassa haalt 2 miljoen op voor groei in bioraffinage

Nieuws - De Venlose start-up Grassa heeft bij investeerders twee miljoen euro opgehaald om sneller te kunnen groeien. Met het kapitaal zal de innovatieve installatie voor de bioraffinage van gras en groenteafval worden opgeschaald.

Lees verder
 
 
 
 
 
 

18 juni 2019

Realisatieplan kringlooplandbouw gepresenteerd

Nieuws - Het realisatieplan "Op weg met nieuw perspectief" van het Ministerie voor Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit is gepresenteerd. Het plan heeft als doel de reeds ingeslagen weg van de kringlooplandbouw voor te zetten en een extra impuls te geven.

Lees verder
 
 
 
 
 
Suggesties welkom
Heb je zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende start-ups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Suggesties zijn van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempunt-limburg.nl en wij nemen contact op.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld via kiempunt-limburg.nl

Kiempunt Limburg
Brightlands Campus Greenport Venlo, Villa Flora
Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo
Nederland

Opties: instellingen wijzigen of uitschrijven.