Copy
Heb jij een cursus of workshop op het oog die je graag zou volgen? Schrijf dan nu in.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij!
  
Wacht niet te lang met inschrijven. We beslissen twee weken voor de startdatum of een cursus genoeg aanmeldingen heeft om door te gaan.
Wees er dus op tijd bij! 
Do you have a course in mind that you would like to follow? Then register now.
There are still some places available!
  
Don't wait too long to register. We decide two weeks before the start date whether a course has enough registrations to continue. So be there on time!
Engels niveau 1
Leer in korte tijd al een aardig woordje Engels. Engels is een wereldtaal. Spreek je Engels, dan kun je met de hele wereld babbelen. Start in Eindhoven: maandag 19 september, 21:05-22:05 uur, 25 lessen
Frans niveau 1
Leer op een speelse manier de beginselen van de Franse taal. Naast de lesmethode gebruikt de docent ook andere educatieve bronnen: chansons en aangepast lesmateriaal. Start in Eindhoven: maandag 19 september, 18:45 - 20:00 uur, 25 lessen  
Koreaans niveau 1
Heb jij interesse in Korea, de Koreaanse taal en het Koreaanse schrift? Dit is je kans! Je leert het best van een native speaker. Start in Eindhoven: dinsdag 20 september, 18:45 - 20:15 uur, 25 lessen 
Italiaans conversatie
Italianen zijn trots op hun taal en spreken graag en veel. Spreek een woordje mee! Volg een conversatiecursus, er zijn diverse niveaus. E-mail de docent als je niet zeker bent van je niveau. Haar e-mailadres vind je aan de onderaan de pagina van de cursus.     
Spaans conversatie
Zoek een Spaanstalige geliefde om beter Spaans te leren spreken of volg een conversatiecursus bij de Volksuniversiteit. Er zijn diverse niveaus. Neem contact op met de docent om je niveau te bepalen. Haar e-mailadres vind je onderaan de pagina van de cursus. 

Veldhoven
 
Frans niveau 1
De mondelinge communicatie staat voorop, zodat je al snel een eenvoudig gesprek kunt voeren. Zo wordt het Frans al meteen veel gebruikt. Start in Veldhoven: maandag 19 september, 20:40 - 22:10 uur, 26 lessen.    
Practical English
In deze lessen ga je lekker praktisch en actief aan de slag met het Engels. Van de docent krijg je de bouwstenen aangereikt (grammatica en woordenschat). Start in Veldhoven: dinsdag 20 september, 9:00 - 10:30 uur, 26 lessen     

Dutch courses
 
Never underestimate the power of language
Participate in Dutch society, drink coffee with your colleagues, and take a step further on your career ladder. Start in Eindhoven:
Dutch level 1 - A1: Monday, Sept, 19, 7pm-9:15pm, 16 lessons
Dutch level 1 - A1 twice a week: Tue, Sept, 20, 7pm-8:30pm, Sat, 9am-10:30am, 24 lessons   
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
Copyright © 2022 Volksuniversiteit Eindhoven, All rights reserved.