Copy
totallytrafficzuidholland.nl | contact
NIEUWSBRIEF # december 2019 

Verkeersmaquette pilot op vijf scholen

Docent Carolus de Jong van Praktijkschool De Noordhoek (Gorinchem) en verkeersleerkracht Laura Vriese hebben binnen TotallyTraffic een verkeersmaquette ontwikkeld voor praktijkscholen. Vijf scholen voeren een pilot uit om de maquette in de lespraktijk te toetsen. We wensen het Accent in Hoogvliet, Het Waterland in Leiden, De Noordhoek in Gorinchem, CSG Prins Maurits in Middelharnis en School2care in Den Haag veel succes en plezier met de lessen. Lees meer...
25.000 jongeren bereikt
In het schooljaar 2018-2019 zijn maar liefst 25.000 jongeren bereikt met de lessen van TotallyTraffic. De lessen zijn op in totaal 134 schoollocaties uitgevoerd, met elk bijna drie lessen per locatie. De les “alcohol en drugs in het verkeer’ van Bureau Leefstijl (foto) is het meest aangevraagd en is maar liefst 82 maal uitgevoerd.
Fijne feestdagen!
We wensen jou fijne feestdagen en een veilig 2020 toe!  
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Zuid-Hollandplein 1
2596 AW Den Haag
Postbus 90602
2509 LP Den Haag
T (0)70 441 62 00
E info@totallytrafficzuidholland.nl
U ontvangt deze e-mailing omdat u hiervoor heeft aangemeld. Wilt u inzien en/of wijzigen welke e-mails u ontvangt van ROV-ZH? U kunt uw voorkeuren hier bijwerken of inzien. Wilt u geen e-mailings meer ontvangen van het ROV-ZH? Dan kunt u zich hier afmelden.