Copy

School op Seef
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de e-mail in uw browser.

 

De oude man

(Minder snel) in de wijk

 
 
 
 
 

Beste leerkracht,

 

De winter is bijna voorbij en het wordt weer warmer. Tijd om ook weer lekker buiten te spelen. Als kinderen buiten spelen is er niet altijd toezicht. Dan is het belangrijk dat zij zich bewust zijn dat ze, ook als ze gewoon aan het spelen zijn, deelnemen aan het verkeer. In het thema van deze maand besteden we hier aandacht aan. De kinderen leren dat je rekening met elkaar moet houden en dat je er niet van uit kunt gaan dat iedereen dat ook altijd doet.

 
 
 
 
 

 
 

James en Sarah spelen op de stoep als er een oudere man voorbij komt. ‘Wat een leuke spullen hebben jullie toch om mee te spelen. Dat was er vroeger helemaal niet.’. 'Maar waar speelde u dan mee?', wil Sarah graag weten. 

Dan schiet een van de jongens aan de overkant per ongeluk de bal op straat. Een andere jongen gaat hem pakken. Hij stapt de straat op en ziet dan dat er een auto aankomt. Snel springt hij weer op de stoep. Als dat maar goed gaat!

U vindt de digitale verkeersplaat hier

 
 
 
 
 
 

Naast deze interactieve verkeersplaat staan ook de verkeersplaten Touwtje springen en Potje voetbal met als thema (Minder snel) in de wijk klaar op www.schoolopseefkalender.nl.


We wensen u weer veel succes en plezier met de digitale kalenderplaat!

Met vriendelijke groeten,

Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland,
Wiesje Hofstede