Copy
totallytrafficzuidholland.nl | contact
NIEUWSBRIEF # 26 maart 2020 
Nu de schooldeuren in elk geval tot en met 6 april zijn gesloten, zullen we ook geen gastlessen TotallyTraffic geven. Als uw school gastlessen via www.TotallyTraffic.nl heeft aangevraagd die niet door kunnen gaan, dan vragen we u in overleg met de lesaanbieder te kijken of de les verplaatst kan worden naar een moment later in het jaar.
Niemand weet hoe de (onderwijs)wereld er de komende tijd uitziet, dus laten we op dit moment nergens op vooruit lopen. Wij horen het graag als we u kunnen ondersteunen.
Het TotallyTraffic-team wenst in elk geval alle scholen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden met invulling geven aan het onderwijsprogramma. En bovenal hopen we dat iedereen gezond blijft; voor degenen die ziek worden, veel beterschap toegewenst.

Digitale lessen

Bent u op zoek naar lesmogelijkheden voor digitale verkeerslessen? Kijk dan eens naar de onderdelen die leerlingen zelf kunnen doen bij de TotallyTrafficlessen:

https://www.totallytrafficzuidholland.nl/les/schoolroutenl 
https://www.totallytrafficzuidholland.nl/les/trammenland

en dan is er ook een verkeersquiz https://www.zekeropdefiets.nl/.
Gericht op Gorinchem, maar toch leerzaam.

Viering TotallyTraffic jubileum uitgesteld

Vanwege het Coronavirus is de viering van het 10-jarig jubileum van TotallyTraffic uitgesteld. nadere berichten volgen.
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Zuid-Hollandplein 1
2596 AW Den Haag
Postbus 90602
2509 LP Den Haag
T (0)70 441 62 00
E info@totallytrafficzuidholland.nl
U ontvangt deze e-mailing omdat u hiervoor heeft aangemeld. Wilt u inzien en/of wijzigen welke e-mails u ontvangt van ROV-ZH? U kunt uw voorkeuren hier bijwerken of inzien. Wilt u geen e-mailings meer ontvangen van het ROV-ZH? Dan kunt u zich hier afmelden.