Copy
www.rovzh.nl
Ik wil me abonneren op dit magazine
Lees hier de nieuwe editie van het ROV-magazine! Met artikelen over het ANWB Kinderfietsenplan, de nieuwe website van SCHOOL op SEEF, de fietsburgemeester van Den Haag en een cursus voor Rotterdamse ‘asorijders’. Thalia Verkade zet onze ideeën over het verkeer op z’n kop. En we spraken Annette ter Kuile over de verkeersveiligheid in Zuid-Holland. Blijf op de hoogte en laat je inspireren.
Lees het ROV Magazine

Alle kinderen op de fiets

Met een fiets kunnen kinderen meedoen en de wereld ontdekken. Ze kunnen met hun vriendjes naar de speeltuin verderop en verschijnen op tijd bij het sportveld voor gym. Maar helaas kunnen niet alle ouders in Nederland een fiets voor hun kind betalen. Daarom is er het ANWB Kinderfietsenplan: fietsen worden ingezameld en opgeknapt voor kinderen die ze nodig hebben.
Lees artikel >

Kenner aan het woord: Thalia Verkade

Van wie is de straat? En hoe belangrijk vinden we veiligheid écht? Thalia Verkade en ‘fietsprofessor’ Marco te Brömmelstroet deden onderzoek naar deze vragen. Thalia schreef vervolgens het boek, waarmee zij de discussie over onze mobiliteit op gang wil brengen. De taal die we daarbij gebruiken blijkt van grote invloed.
Lees artikel >

Camp21 maakt Rotterdamse straten veiliger

De confrontatie aangaan met je eigen rijgedrag en risico’s onder ogen zien: Rotterdamse jongeren doen het tijdens Camp21. Deze verkeersveiligheidstraining is bedoeld voor jonge automobilisten die overlast veroorzaken. Al meer dan driehonderd jongeren deden mee aan dit unieke, praktijkgerichte programma.
Lees artikel >
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
YouTube YouTube
LinkedIn LinkedIn
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Redactieadres
ROV Magazine t.a.v. Ada Aalbrecht
Postbus 90602
2509 LP Den Haag

070 441 62 36
www.rovzh.nl
ac.aalbrecht@pzh.nl
U ontvangt deze e-mailing omdat u hiervoor heeft aangemeld. Wilt u inzien en/of wijzigen welke e-mails u ontvangt van ROV-ZH? U kunt uw voorkeuren hier bijwerken of inzien. Wilt u geen e-mailings meer ontvangen van het ROV-ZH? Dan kunt u zich hier afmelden.