Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

  • Kleine terugblik op afgelopen maand
  • Expositie Elsie le Coq, viltwerk
  • Product in de schijnwerpers
  • Taart van de maand
  • Agenda

Kleine terugblik op afgelopen maand

Allereerst hopen we natuurlijk dat jullie allemaal een hele fijne start hebben gemaakt in 2019! Dat het een mooi en lekker jaar mag zijn voor iedereen!

Het nieuwe jaar begon voor ons goed in de bergen van Nepal. We hebben een hele goede, intensieve en prachtige maand gehad in Nepal. Veel gewandeld, mensen en scholen bezocht, veel ervaren en beleefd.
 

Expositie Elsie le Coq: Viltwerk

Van vrijdag 1 februari tot en met zondag 17 maart exposeert Elsie le Coq in Ruimte voor Kunst met haar prachtige viltontwerpen. Lees meer over haar werk op www.ruimtevoorkunst.com. Op zaterdag 2 februari wordt de exposite feestelijk geopend met gitaarmuziek en een hapje en een drankje. Wees welkom!
 

Product in de schijnwerpers

Eén van de dingen die we het meeste dronken in Nepal was thee. Small pots, big pots, thee in alle smaken en soorten. Thee overal en bij elke gelegenheid. Typisch nepalese thee is gemaakt van veel kruiden, zwarte thee, melk en suiker. Ieder huishouden heeft een potje op het vuur en elke gelegenheid wordt aangegrepen voor een kopje. De mix waarmee je lekkere nepalese thee kunt maken verkoop ik al jaren in mijn winkel en zet ik nu dus in de schijnwerpers! Losse chaikruiden voor het maken van heel veel kopjes kruidige, verwarmende thee.

De taart van de maand

De taart van de maand februari heeft een nepalees tintje. Het is een fris-romige cheesecake met daarin een mix van nepalese theekruiden en rozenwater.

Agenda


1 februari tot en met 17 maart expositie viltwerk
zaterdag 2 februari feestelijke opening met muziek 17.00
BonbonMargo
Dorpsstraat vo Steenstraat 42
3732 HJ De Bilt
Tel.: 06-15842972
Openingstijden: wo-do-vr 11-18 uur, za 11-17 uur, zo 13-17 uur
www.bonbonmargo.nl / margo@bonbonmargo.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp