Copy
View this email in your browser

Vaderdagspecials:

 Komende zondag, 21 juni is het vaderdag, tijd om de mannen in het zonnetje te zetten. Geen idee met wat? Kom dan langs en scoor een heerlijke scheerzeep van werfzeep uit Utrecht www.werfzeep.nl/nl/scheerzeep.html

Of wat denk je van een chocoladereep met Laphroig whiskey van BonbonMargo en een lekker pittig bakkie mannenthee van yogi thee erbij?

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Deze kaart van Saskia Heijmans is toch té leuk?
Jaaaaaa! Op donderdagen kun je nu ook Bio Basis maaltijden afhalen in mijn winkel! Aan het begin van de Coronacrisis heb ik deze foto al eens geplaatst in de nieuwsbrief met de tip voor mensen in Zeist om vooral hun lekkere maaltijden te bestellen. Nou hadden Lars en ik de mazzel dat iemand uit Groenekan bestelde, naar Zeist fietste en zo lief was onze bestelling langs te willen brengen.
Nou kan ik dus uit eigen ervaring vertellen hoe lekker hun maaltijden zijn en hoe fijn het is om 1 keer in de week niet zelf te hoeven koken en toch een gezonde en heerlijke maaltijd te kunnen eten die vol liefde en aandacht is bereid met biologische en lokale ingredienten.

Sinds Evrim en Igor begonnen met hun bezorgmaaltijden broeide er een plannetje om ook de mensen in De Bilt deze ervaring te kunnen geven. We hebben er nu gelijk een driedubbele kruisbestuiving van gemaakt. Namenlijk:

Op donderdagen is mijn winkel afhaalpunt voor het heerlijke brood van Bertien van Krek brood. De maaltijd die de Biobasis maakt voor het Biltse publiek gaat vergezeld worden door een stuk brood van Bertien. Je kunt hier online bestellen tot uiterlijk dinsdagavond, https://debiobasis.nl/bio-maaltijden-afhalen-in-de-bilt  en donderdag vanaf 15 uur de maaltijd ophalen in mijn winkel.

Nog even over het brood: Je kan natuurlijk ook gewoon voor de rest van de week brood bestellen bij Bertien! Op haar website vind je haar assortiment.https://brood.krekdesign.nl/

Voor meer informatie of vragen over deze superlekkere samenwerking kunnen jullie altijd even een mailtje sturen naar info@bonbonmargo.nl
 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp