Copy
View this email in your browser

Kleine terugblik op maart

Achter de schermen van de winkel gebeurt er elke maand van alles in mijn bedrijf. Workshops, kinderfeestjes, bestellingen voor particulieren, de horeca en zo af en toe een proeverij. Zo ook afgelopen maand. Bijzonder was de chocoladeletterworkshop die ik gaf aan mijn oud-collega's van de basisschool waar ik acht jaar lang werkte. Erg leuk hoe mijn werk van toen en nu op deze manier bij elkaar kwam. Ook gaf ik afgelopen maand een proeverij bij de Bilthovense Boekhandel in het Dudok café ter ere van het begin van de boekenweek.
 

Taart van de maand: advocaat-chocolade-cheescake

De taart van de maand april is een cheescake, de bodem bestaat uit noten/dadels/chocolade, de vulling uit kokosyoghurt met advocaat. De gebruikte advocaat is zelfgemaakt met een bijzondere stamper uit Nijkerk. Met één van mijn klanten had ik het over de nieuwe taart van de maand toen zij vertelde over haar moeder die elk jaar voor pasen advocaat maakt met een stamper, ik mocht de stamper lenen. Komende maand dus heerlijke taart met gevaarlijk lekkere advocaat!

Reisverhalen Nepal

Er wordt nog regelmatig naar mijn verhalen over Nepal gevraagd, ik ben ze ondertussen in de computer aan het zetten. Elke keer een stukje. Hierbij voor de mensen die het leuk vinden om te lezen een link naar deel 1: 

Lees hier deel 1


 

Agenda

  • Vrijdag 12 april: Dorpsmarkt
  • Zondag 14 april: Activiteitendag op landgoed Oostbroek
  • Dinsdag 16 april: Lentefair RIVM
  • Woensdag 17 april: Workshop eierwarmer vilten met Elsie le Coq, 14.30-16.00 uur

Dorpsmarkt

Op vrijdag 12 april van 15.00-20.00 uur is er weer een Dorpsmarkt op de Dorpsstraat. Het wordt weer supergezellig met muziek van Cajun Hot Shoes, yoga workshopjes, mooie plantjes, lokale producten en lekker eten en drinken. Kom ook!

 

Cadeautjes

Komende anderhalve maand is de winkel gevuld met cadeautjes waar een verhaal achter zit. Ruimte voor duurzame, lekkere, eerlijke, handgemaakte en bijzondere cadeautjes! 

 

Pasen

Steeds meer hazen, kippen, hanen, eitjes en eieren van chocolade vinden hun weg naar en uit de winkel. Komende twee weken zijn te koop en ook te bestellen.


 

Eierwarmer vilten met Elsie le Coq

Op woensdag 17 april geeft Elsie le Coq een workshop eierwarmer vilten voor kinderen in de winkel. De worskhop begint om 14.30 tot 16.00 uur. de kosten zijn €15,- per kind, dit is inclusief de materialen, limonade en wat lekkers. Opgeven via info@bonbonmargo.nl.           
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp