Copy
View this email in your browser

Kleine terugblik op mei


De laatste anderhalve week van mei had de winkel na een lange cadeautjesexpositie weer veel ruimte voor kunst. De kunstroute van Beekk werd goed bezocht. Wat was het fijn om onderdeel te zijn van een route, om mensen door te verwijzen naar andere mooie, inspirerende  plekken en mooie gesprekken te zien ontstaan! Daarna richtte Bea Blauwendraat de ruimte in met haar fotografie en modecreaties. Deze expositie is nog te zien tot aan de zomervakantie. Kijk voor meer informatie op www.ruimtevoorkunst.com of www.beablauwendraat.biz.

 
De taart van de maand juni is: aardbeienkwarktaart

De bodem is gemaakt van cashewnoot/abrikoos, daarbovenop een frisse kwarklaag en afgetopt met aardbeiengelei met echte stukjes aardbei! De taart is ook in zijn geheel te bestellen en smaakt extra lekker met een huisgemaakte, ijskoude limonade!

Vaderdagcadeautjes in de schijnwerpers


Op 16 juni is het weer tijd om vaders in het zonnetje te zetten. Geen idee met wat? Kom dan langs en scoor een heerlijke scheerzeep van werfzeep uit Utrecht www.werfzeep.nl/nl/scheerzeep.html

Of wat denk je van een chocoladereep met Laphroig whiskey van BonbonMargo en een lekker pittig bakkie mannenthee van yogi thee erbij?

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Deze kaart van Saskia Heijmans is toch té leuk? Hoeft het geen vaderdag voor te zijn, leuk voor alle mannen!

Reisverhalen Nepal

En hierbij deel twee, waarin we de hoge bergen in gaan, richting sneeuw en ijs, hoe dat afloopt? Dat lees je hier...... Nepal deel 2


 

Agenda

  • Zaterdag 8 juni, fietsroutedag van BiltsHeerlijk.
  • Zaterdag 15 juni, Slow food markt bij tuinderij Eyckenstein en Agnes kruiden
  • Vrijdag 28 juni, Biltse streekmarkt van 15.00-20.00.

Net als vorig jaar loop ik mee met de nacht van de vluchteling. De fooien in mijn winkel gaan komende twee maanden naar vluchtelingen wereldwijd. Op de website van de nacht van de vluchteling kun je mij ook sponsoren. Ga dan naar: 
www.nachtvandevluchteling.nl

Siropen van het seizoen


Jaaaaa, we hebben weer geplukt! Vlierbloesem om heerlijke, zonnige, zomerse vlierbloesemlimonade mee te kunnen maken! Ook vele stengels rabarber en dieprode aardbeien hebben we de afgelopen weken verwerkt tot siropen om heerlijk, verfrissende drankjes mee te maken. Kom ook een flesje scoren!

Fietsroutes BiltsHeerlijk


8 JUNI: De vier fietsroutes van Biltsheerlijk die vorig jaar gemaakt zijn hebben een update gehad en zijn er weer helemaal klaar voor. Stap 8 juni op de fiets en maak kennis met al die mooie bedrijven die gemeente De Bilt rijk is. Zie Biltsheerlijk.nl/fietsroutes om de routes te printen of de app te downloaden. Kom ook even in onze winkel langs voor een kopje koffie of iets lekkers voor onderweg!
 
Op zaterdag 15 juni is Lars van de partij op de Slow food markt Eyckenstein. Voor meer informatie https://slowfood.nl/utrecht/slow-food-markt-eyckenstein-op-15-juni/

Vrijdag 28 juni is er weer een Dorpsmarkt in Het Oude Dorp van De Bilt. De Dorpsmarkt heeft een nieuwe naam gekregen, De Biltse Streekmarkt. Over de Biltse Streekmarkt valt binnenkort veel meer te lezen op de eigen website waar achter de schermen hard aan gewerkt wordt. Voor nu is meer informatie als vanouds te vinden op biltsheerlijk.nl/dorpsmarkt/
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp