Copy
View this email in your browser

Kleine terugblik op februari

Februari begon met het inrichten van de mini-expositie van Elsie le Coq. Haar viltwerk vormt nog vier dagen een supermooie combinatie met de rest van de spullen in de winkel. Kom dus nog even langs deze week om iets te passen en de gordijnen van zijde en gevilte bloemen te bewonderen. Op zaterdag 7 maart is Elsie zelf aanwezig. 

Afgelopen maand werd de winkel een afhaalpunt voor het brood van Bertien van de Kerk, de bakker van Krek brood die ook altijd van de partij is op de Biltse Streekmarkt, later in deze nieuwsbrief meer daarover. 

Voor valentijnsdag borrelde de hartjesinspiratie; hartjes in verschillende maten en smaken van chocolade. Als ik mijn ogen dicht deed zag ik hartjes en als ik ze open had ook.

Achter de schermen heb ik hard gewerkt aan het beschrijven van al die prachtige producten van andere ondernemers die ik in de winkel verkoop en hun verhaal. Dit project is bijna klaar en komt binnenkort in de kast te liggen en hangen.


 

Taart van de maand maart: Limoen-cheesecake


Een luchtige, frisse cheesecake om de lente fris en luchtig mee te beginnen! 

Agenda


Tot en met 7 maart: Mini-expositie vilt van Elsie le Coq

Zondag 8 maart: Gluren bij de buren, optreden van singer-songwriter Desmond Haneveer
https://www.skc-debilt.nl/wp-content/uploads/2020/02/19072_Gluren-bij-de-buren-flyer_DEF.pdf

Zaterdag 11 april: Workshop paaschocolade. Meer informatie hieronder.

Product in de schijnwerpers:


Komende maand verschijnt er weer paaschocolade in de winkel. Grote eieren, kleine eitjes, kippen, hazen, hanen. Melk/wit/puur. Met nootjes, streepjes, bloemetjes, stippen en knettersuiker. Gemaakt van biologische chocolade. Mmmmm, kom maar op met dit mooie lentefeest.
 

Workshop paaschocolade


Lijkt het jou leuk om met pasen je eigen gemaakte paaschocolaatjes op de paastafel te kunnen zetten? Geef je dan op voor deze speciale paasworkshop door een e-mail te sturen naar info@bonbonmargo.nl. Zaterdag 11 april van 10.00-11.30
 

Afhaalpunt Krek brood


In februari werd de winkel een afhaalpunt voor het heerlijke brood van Bertien van de Kerk, de bakker van de Biltse Streekmarkt. Op donderdagmiddag komen de klanten het op donderdagochtend gebakken brood ophalen. De hele winkel geurt dan naar vers gebakken brood! Bertien bakt diverse soorten brood, op haar website kun je zien welke soorten. Ook brood bestellen? Stuur een e-mail aan Bertien. brood@krekdesign.nl
Ik kijk ondertussen uit naar het verse brood van de donderdagmiddag en neem die dag enkel wat beleg mee naar de winkel, heeeeeeeeeeeerlijk!

https://brood.krekdesign.nl/
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp