Copy
View this email in your browser

Even bijpraten

Oei, nog maar twee maanden, dan is het zover en moet ik de winkel gaan uitruimen. Wat is de tijd ineens superhard gegaan. Kon ik het tot nu toe nog een beetje voor me uitschuiven, dat gaat nu echt niet meer. Ik moet er concreet mee bezig zijn en dat doe ik dan ook, de komende twee maanden zal veel van mijn aandacht gaan naar een goede afronding van tien bijzondere jaren. Naast alle praktische regelzaken ben ik bezig met het maken van een fotoreportage van 10 jaar RuimtevoorKunst/BonbonMargo. Heeel leuk om mee bezig te zijn en te zien hoeveel bijzondere dingen er op dit fijne plekje hebben plaats gevonden. De fotoreportage zal in juni op een groot scherm in de achterste ruimte van de winkel te zien zijn. Daarnaast zal ik in de laatste weken van juni uitverkoop houden en mogen jullie verzoeknummertjes doorgeven, welk taartje/bonbonnetje of ander lekkers zou je graag nog een keer proeven?

Hoe daarna verder? Een vraag die me veel gesteld wordt. Het antwoord is dat ik dat nog niet weet. Er borrelt en bruist van alles, er is heeeeel veel mogelijk. Het voelt alsof ik een enorme puzzel aan het maken ben, je weet wel, zo 1 van 1000 stukjes. Hoe pak je dat aan? Eerst maar eens op een rijtje gezet wat voor mij de ingredienten zijn van waar ik blij en niet blij van word qua baan. Nu ben ik in de fase beland van inspirerende gesprekken voeren en samenwerkingen bekijken. Wat betreft de puzzel: Ik heb het gevoel dat de puzzelstukjes bijna allemaal op tafel liggen en het echte puzzelen kan beginnen. Maar, zoals ik al eerder schreef, het is een heel proces, het heeft tijd nodig en de dagelijkse praktijk is momenteel toch ook nog echt gewoon die van zorgen voor Sari, vitrines vullen met lekkers, de winkel draaien en zorgen voor een goede afronding van afgelopen tien jaar. 

De foto hierboven is uit de hele oude doos. Zoals ik nu aan het puzzelen ben voor een nieuwe vorm van BonbonMargo zo pril en klein was mijn bedrijf toen nog. 

Verzoeknummertjes

10 jaar BonbonMargo, 10 jaar lang allerlei lekkers. Sommige bonbonnetjes/taartjes/ander lekkers die ik aan het begin maakte maak ik nu nog steeds, maar een hoop lekkers ook niet. Heb jij een herinnering aan iets dat ik ooit gemaakt heb en wat je nog graag een keer zou willen proeven, grijp nu dan je kans. Als het niet al te ingewikkeld is om te maken zorg ik dat het in juni in de winkel ligt!

Taart van de maand: Rabarbertaart met amandel

Een heerlijk zoetzure taart met amandelspijs. De taart is lactosevrij, veganistisch en heeeeel erg lekker. De rabarbertaart die morgen in de winkel ligt is gemaakt met de allereerste rabarber uit eigen tuin! Een mooi patroon vond ik voor zo'n speciale gelegenheid wel op zijn plaats. 
 

Workshop bonbons maken in samenwerking met Agnes kruiden


Er zijn nog plekjes over bij deze superleuke workshop.

Datum: 21 mei
Tijd: 10.00-12.00 uur
Prijs: 40 euro p.p.
Plaats: Agneskruiden, Dorpsweg 264A, Maartensdijk
http://www.agneskruiden.nl

Meer informatie/aanmelden: info@bonbonmargo.nl

Moederdag


De heerlijke chocoladeharten zijn er weer. Om de liefste moeders en andere mensen die je lief vindt mee te verwennen.

Agenda


21 mei "workshop bonbons maken" in samenwerking met Agnes kruiden zie hierboven in deze nieuwsbrief

24 juni 15.00-19.00 Biltse streekmarkt bij de Schaapskooi http://www.biltsestreekmarkt.nl

25 juni laatste dagje op het fijne Dorpsstraatplekje, kom voor die tijd nog even langs, dat vinden we gezellig!
 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp