Copy
View this email in your browser

Even bijpraten

Twee jaar geleden schreef ik in de nieuwsbrief van januari het volgende: " Mijn eerste rijles sinds zeven jaar gehad. Door waar ik gebleven was en in 2020 op naar een rijbewijs!" Er kwam heel wat tussendoor, onder andere een pandemie, een zwangerschap en een heerlijke baby. En zo werd het 2022, is het uiteindelijk toch gelukt en kan ik vanaf volgende week zelf de boodschappen halen bij de biologische groothandel!   

Sari groeit hard en is over het algemeen heel blij en gezond, ze wordt echt al een grote baby en we genieten enorm van alle dingen die ze leert en doet. Ze is steeds nieuwsgieriger aan het worden en vindt het reuze gezellig om in de winkel te zijn en mensen te ontmoeten.
 

Verruimde openingstijden

Komt dat zien, komt dat zien. We zijn ook weer open op:

DONDERDAGMIDDAG

Donderdag: 13.00-18.00
Vrijdag:10.00-18.00
Zaterdag:10.00-17.00


 

Taart van de maand: Frambozenkwarktaart

Een frisse kwarktaart met een koekjesbodem en een frambozentopping. Mmmmmm, smullen!
 

Valentijn

Wie verras jij met Valentijn met een chocoladehart? Er zijn: 
Witte harten met eetbare bloemetjes, een gemarmerde met drie soorten chocolade en knettersuiker als rand en een puur hart met gouden glans  voor mensen met  "Een hart van goud". 

Kaartjes:


Hoe leuk is het om een kaartje te sturen en te ontvangen? Ik ben er altijd dol op geweest. Voor valentijn heb ik een selectie van wel hele lieve kaartjes in het kaartenrekje in de etalage gezet. Wie maak jij blij? 
 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp