Copy
View this email in your browser

Terugblik op november


November stond bol van de kinderactiviteiten, workshops, appeltaarten, chocoladeletters (ongeveer 500) en nog veel meer taarten en chocolade. Een lief Sintje verscheen op een bonbonnetje om niet veel later in knutselbootjes uit te varen naar verschillende schoentjes.

Tussen al deze bedrijven door maakte Lars een bar waar je fijn aan kunt werken Ook maakte hij een koffiestempelkaart en jaja, tromgeroffel, met 10 stempels op de kaart krijg je vanaf nu een gratis kopje koffie of thee!
 

De taart van de maand december is: Cheesecake met witte chocolade, cranberries en port
        

Mmmmmmmm, een heerlijke cheesecake met witte chocolade, cranberries en port. De port hebben we vorig jaar zomer meegenomen uit Porto. Een heerlijke taart om jezelf mee te verwennen in alle decemberdrukte en tijdens de kerstdagen! Een hele taart bestellen is ook mogelijk.


 

Reisverhalenboek Nepal


Dit keer geen lang reisverhaal, maar een klein verhaaltje over een wel heel leuke verrassing!

Het is een normale woensdagmorgen. Vandaag gaat de winkel weer open na een vrije zondag, een chocolademaandag en een taartenbakdinsdag. De zon schijnt, ik heb er zin in. Als ik de deur open doe ligt er een grote envelop op de mat: 'Kado voor Margo' staat erop. Compleet met gouden lintje en glitterstickers. Zo snel als ik kan start ik de winkel op, maak cappuccino voor een eerste klant en maak voorzichtig de envelop open.

Een briefje van Sanne Bloem waarin ze het kado uitlegt: 

"Éind 2018 zocht Margo contact met me omdat zij, net als ik, naar Nepal ging. Ik gaf wat tips en zij ging fijn weg. Hoe het was las ik later in haar nieuwsbrief. Ik printte het uit om het lekker schermloos in bed te lezen en er bleven delen komen. Ik bleef printen en maakte er dit boekwerk van. Zo kun je zelf ook nog een (paar) keer smullen van je eigen avonturen en anderen ook. Dankjewel voor mooie verhalen.'

De verhalen heeft ze geprint op papier met een bedrukte achterkant waardoor bijvoorbeeld een appeltaartadvertentie van de Hema naast een foto van een hoge Nepalese berg staat. Nederland en Nepal samen in 1 boek. Ik stuiter de hele dag door de winkel van blijdschap. Wat een super kado!

De boeken liggen nu in de winkel voor wie zin heeft om erdoor te bladeren of lekker schermloos te lezen.

Agenda

 
  • Vrijdag 13 december, De Biltse Streekmarkt, www.biltsestreekmarkt.nl
  • Zaterdag 14 december, workshop blockprint stempels www.illu-ster.nl
  • Maandag 23 december: Extra open van 12.00-16.00 uur
  • Dinsdag 24 december: Extra open van 12.00-16.00 uur

Extra openingstijden voor de kerstdagen


De maandag en dinsdag voor de kerstdagen zijn we in de middag extra open. Kom gezellig even uitpuffen van alle drukte of koop een toetje voor de kerstdagen. Met een fles stoofperensiroop bijvoorbeeld tover je bolletjes ijs om tot een bijzonder lekker toetje, dot slagroom en wat fruit erbij, klaar! Of wat dacht je van zo'n lekkere punt cranberrycheesecake of bonbonnetjes/slagroomtruffels voor bij de koffie?  
Grotere bestellingen graag even van tevoren doorgeven, dan zorgen we dat het klaar ligt in de winkel.


 

Workshop blockprint stempels illu-ster


Zaterdag 14 december van 14.00-16.00 uur geeft Saskia Heijmans een workshop waarbij je zelf je eigen stempels leert maken.

 

Oud en nieuw


De week voor de jaarwisseling verkopen we ze weer: Veilige Vuurwerkpakketjes.

Inhoud: bonbonnetjes van witte chocolade met een afbeelding van sierlijk vuurwerk, met een vulling van zachte melkchocoladeganache die door de knettersuiker zorgt voor een spetterende avond.

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en alle goeds voor in het nieuwe jaar!

 

Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp