Copy
View this email in your browser

Even bijpraten

Komend stukje is ongeveer twee weken geleden geschreven:

Tsja, en hoe ga ik dit stukje nou beginnen? Storm Eunice raast over het land en ik zit in mijn winkel met een cappuccino en een stuk taart om me heen te kijken. Tien jaar mooie herinneringen razen in een wervelend tempo voorbij. Komende herfst is het alweer 10 jaar geleden dat ik BonbonMargo inschreef bij de kamer van koophandel. Na 10 jaar echter gaat mijn bedrijf veranderen. Het pand waarin mijn winkel zit wordt te koop gezet en dat betekent heel concreet dat ik eind juni de winkel sluit. Zelf heb ik al een tijdje aan het idee kunnen wennen, ik wist al heel lang dat het pand ooit verkocht ging worden. Ik ben dan ook al wel zover dat ik melancholiek, maar vooral met veel plezier terugkijk op 10 bijzondere jaren op dit fijne plekje. Ondertussen kijk ik uiteraard ook vooruit. Afgelopen winter heb ik geprobeerd voor mezelf helder te krijgen wat ik graag wil blijven doen, waar ik mee wil stoppen en welke nieuwe dingen ik op ga pakken. Het is een heel proces waar ik nog middenin zit. Waar iets stopt onstaat ruimte voor nieuwe dingen. Nieuwe mogelijkheden/samenwerkingen bieden zich ondertussen dan ook al aan. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte en we maken er nog vier hele mooie maanden van! De foto is trouwens van hoe het 10 jaar geleden begon. Tijdens de kunstroute van Beekk hadden twee vrienden een mooie kunstexpositie ingericht en ze vroegen mij om koffie/thee en lekkers te verzorgen. En zo begon het....  
 


Agenda:

22 april Biltse Streekmarkt!! Komt allen, het wordt weer hartstikke gezellig! http://www.biltsestreekmarkt.nl
 

Taart van de maand: Advocaat-paastaart

Vorige week heeft deze heerlijke taart al in de taartvitrine gelegen, maar niet voor lang, want de stukjes werden met smaak opgegeten op het terras in het zonnetje. De bodem is van kruidige speculaasjes en de vulling is heerlijk smeuig met als hoofdingredienten slagroom en avocaat. Alles uiteraard gemaakt met biologische ingredienten.
De taart is ook te bestellen, bijvoorbeeld voor pasen. Stuur dan even een e-mail naar info@bonbonmargo.nl Een hele taart kost 29,50, voor in de winkel snij ik er 10 royale punten van. 
 

Pasen

De eerste kippen, hanen en haasjes van chocolade zijn alweer mijn chocolademallen uit gehipt. Klaar voor de weken voor pasen.
 

De fooienpot

Afgelopen maanden is er gul gegeven voor sheltersuit. Ik heb een mooi bedrag aan deze organisatie over kunnen maken.

In maart en april gaan de fooien naar zakjes bloemenzaad voor bloemen waar bijen blij van worden. De zakjes liggen dan in mei en juni in de winkel om gratis mee te nemen. Voor een mooiere, fleurige wereld vol blije bijen.
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp