Copy
View this email in your browser

Taart van de maand:


De weersvoorspellingen zijn nog even zeer winters. Wat denken jullie van zo'n heerlijk stuk stoofperentaart als je terug komt van een lange sneeuwwitte wandeling of schaatstocht? Oioioi, ik zie het wel zitten, een lekker warm bakkie erbij. Laat koning winter nog maar even rondblazen.

Special van de maand:


Vanaf komende week: Bonbonnetjes met dit allerliefste tomatenkustekeningetje erop. Wie maak jij blij met zo'n heerlijk snoeptomaatje?

Agenda

We zijn weer terug van winters Terschelling en hebben het heerlijk gehad. Lars staat terwijl ik dit thuis aan het typen ben in de winkel kopjes koffie te zetten, in de keuken begint het ondertussen te geuren naar haverkoeken en speculaas. Voorlopig zijn we weer op de normale tijden open en bij ijsvrij (het begint al behoorlijk te kriebelen.....) laat ik het jullie weten.

Chocoharten voor valentijn:

Komende week in de winkel: Chocohartjes in diverse soorten, maten en met verschillende versieringen. Jammie!

Product in de schijnwerpers: Ayurvedische massageolie

Verwen jezelf of een ander met een heerlijke massageolie van Marmamama. De olie is gemaakt door Marlise, eigenaar van Marmamama. Zij gebruikt de olie bij de Ayurvedische (Indiase gezondheidsleer) massages die ze geeft.

Om je te helpen kiezen welke olie bij jou of degene die je het wilt geven past heeft Marlise handige kaartjes gemaakt. Voor meer informatie over de Ayurveda, haar bedrijf en de massages die ze geeft kijk op:  http://marmamama.com

Kaartjes:

Hoe leuk is het om een kaartje te sturen en te ontvangen? Ik ben er altijd dol op geweest en hoe heerlijk is het om me nu in de winkel steeds meer te omringen met kaartjes in allerlei soorten en maten. Voor deze "liefdesmaand" heb ik een selectie van wel hele lieve kaartjes in het kaartenrekje in de etalage gezet. Wie maak jij blij? 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp