Copy
View this email in your browser

BonbonMargo ToGo en ..... ToStay

Yes, het mag weer! Met wat passen/ meten en creatieve oplossingen in de kleine ruimte is het gelukt om enkele zitplekken buiten en binnen te creëren die voldoen aan de maatregelen.

Er ontstonden afgelopen dagen alweer mooie ontmoetingen en gesprekken tussen klanten. De afgelopen maanden vonden die vooral plaats (in de rij) op straat, maar nu dus weer rondom de toonbank!

Vaderdagspecials:

Op 21 juni is het vaderdag, tijd om de mannen in het zonnetje te zetten. Geen idee met wat? Kom dan langs en scoor een heerlijke scheerzeep van werfzeep uit Utrecht www.werfzeep.nl/nl/scheerzeep.html

Of wat denk je van een chocoladereep met Laphroig whiskey van BonbonMargo en een lekker pittig bakkie mannenthee van yogi thee erbij?

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Deze kaart van Saskia Heijmans is toch té leuk?

Product in de schijnwerpers: Play in Choc

Het idee van het kindersurprise-ei, maar dan op een duurzame manier geproduceerd, dat is Play in Choc.

Het doosje bevat twee heerlijk romige, biologische en zuivelvrije chocolaatjes, een kartonnen diertje om in elkaar te zetten en een interessant weetje over het dier. Elke serie bevat 18 dieren, in de winkel ligt de serie bosdieren, spaar ze allemaal!

Taart van de maand juni: Bosbessenkwarktaart met vlierbloesemtopping

Een frisse bosbessenkwarktaart met koekjesbodem, gezoet met honing en afgetopt met vlierbloesemgelei. Dat wordt weer zomers smullen deze maand!
 

Vlierbloesemsiroop voor het ultieme lentegevoel

De vlier bloeit uitbundig dit jaar. Afgelopen twee weken zijn we regelmatig een tasje wezen plukken, de keuken ruikt naar bloesem en citroenen, het ultieme lentegevoel!

Expositie schilderijen Fransisca Kalmijn

Er hangen nieuwe kunstwerken aan de muren, gemaakt door Fransisca Kalmijn. Fransisca laat zich voor haar werk inspireren door de natuur en dan met name hoe het (zon) licht speelt met vormen en kleuren. Voor meer informatie en foto's van haar werk zie: www.fransiscakalmijn.nl


 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp