Copy
View this email in your browser

Kleine terugblik op januari


De maand begon voor ons met een paar dagen weg. Eerst zijn we langs geweest in Maastricht, even kijken bij de biologische winkel waar ik begin november 100 letters voor maakte. Daarna verruilden we stad voor de heuvels en het bos van de Ardennen. Lekker de hele dag baggeren door weer en wind en thuis komen in een knus huisje met houtkachel. De overige weken van januari hebben we naast het draaien van de winkel en het geven van een enkele workshops vooral veel achter de schermen klusjes opgepakt. Een nieuwe receptenmap gemaakt, boekhouding bijgewerkt en mijn eerste rijles sinds zeven jaar gehad. Door waar ik gebleven was en in 2020 op naar een rijbewijs!

 

Taart van de maand februari: Red velvet


Met Valentijnsdag als mooi middelpunt van deze maand wordt de taart van de maand februari een red velvet taart. Op valentijnsdag zelf heb ik een actie, twee stukjes redvelvettaart voor de prijs van één! Maak jezelf en een ander gelukkig en kom langs voor een heerlijk stuk taart!

Product in de schijnwerpers: Bergamotsiroop


Elk jaar rond december vinden we het weer spannend of onze biologische groothandel bergamotcitroenen gaat hebben. Dit jaar hadden we geluk en hebben we stapels van deze heerlijk bittere aromatische citroenen gekocht en vele flessen siroop van gemaakt. Gemengd met spuitwater lijkt het op bitter lemon.

Agenda


1 februari tot en met 7 maart: Mini-expositie vilt van Elsie le Coq:
15 februari: Workshop bloemen vilten door Elsie le Coq

Leuke kaartjes


Het kaartenrekje en ook de cadeautjeskast is weer aangevuld met leuke nieuwe spulletjes. Ook leuke valentijnskaarten en -spulletjes. Wie maak jij blij?

Mini-expositie Viltwerk van Elsie le Coq


Voor velen ondertussen een bekende, Elsie le Coq met haar prachtige viltwerk. Vorige week heeft ze een mini-expositie ingericht in de winkel met hoedjes, sjaals en bloemenslingers. Alles met de hand gevilt. Speciaal zijn dit jaar de zijden gordijnen met prachtige bloemen. Elsie is zelf aanwezig op de zaterdagen.
Tot en met 7 maart.
 

Workshop bloemen vilten met Elsie


Op zaterdag 15 februari geeft Elsie le Coq een workshop bloemensliert vilten. De workshop duurt van 13.00-16.00 uur en kost 40 euro. Hier is al het materiaal en een kleine high tea van BonbonMargo bij inbegrepen.
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp