Copy
View this email in your browser

BonbonMargo ToGo!


Wat zijn het weer gekke, onzekere dagen voor ons allemaal. Terwijl ik dit tik is de persconferentie in volle gang, wordt het plan A/B/C of nog iets anders? Het vraagt flexibiliteit en creativiteit. Afgelopen nacht heb ik de plannen die al in mijn hoofd zaten helder op papier proberen te zetten bij een kop thee.

Gisteren overdag heeft de Biltse streekmarktwerkgroep waar ik deel van uitmaak  de beslissing moeten maken om de markt wederom uit te stellen. Wat gaat het een groot feest worden als het weer kan en we weer met zijn allen bij elkaar mogen zijn. Nog eventjes geduld alstublieft... 

Het wordt dus plan "BonbonMargo ToGo". Net als afgelopen april en mei. Blijf dus gerust komen, ik zal zorgen dat het veilig en knus is in de winkel.

Ginger-honey-lemon in potjes!


Een idee dat al langere tijd in mijn hoofd zat hebben Lars en ik afgelopen week uitgewerkt als primeur voor de markt. Nu de markt niet doorgaat krijgen ze een mooie verkoopplek op de tafeltjes in de winkel.

Ginger-honey-lemonthee staat al sinds het begin op de menukaart. Het is een drankje dat ik voor het eerst dronk tijdens de winter in de bergen van Nepal. Gember voor warmte, citroen voor vitamine c, honing voor verzachting van je keel. Bij elkaar is het "goud in een potje" voor je weerstand. Sinds die tijd drink ik altijd als mijn weerstand een boost kan gebruiken een pot thee van dit mengsel. Trouwens ook als ik me prima voel, want het is een heerlijk drankje.

Stoofperentoetje


Op het moment dat we besloten de markt uit te stellen stond er een pan met meer dan 100 moestuinpeertjes op het vuur te stoven. Oeps.... Een deel van de peertjes heb ik vandaag volgens plan gedipt in de chocolade en zijn vanaf morgen te koop als heerlijk afhaaltoetje, met of zonder slagroom en vanille-ijs. Hoera!

Zonnebloemen


Misschien zijn jullie de zonnebloemen tegen de regenpijp bij de winkel al wel opgevallen. Ik kreeg de zaadjes van een vriendin die een prachtige cirkel van zonnebloemen in haar tuin heeft staan. Deze heb ik afgelopen lente in de grond gestopt, zijn goed gegroeid en hebben nu op hun beurt veel zaadjes die ik graag uitdeel. Kom dus deze week tijdens "de week van de duurzaamheid" langs voor een zakje zonnebloemzaadjes!

 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp