Copy
View this email in your browser

Workshop paaschocolade


Er zijn nog wat plaatsjes vrij voor de speciale paasworkshop waarbij je lekkere paaschocolaatjes leert maken. Lijkt het je ook leuk om mee te doen?

Geef je dan op door een e-mail te sturen naar info@bonbonmargo.nl.

Zaterdag 11 april 10.00-11.30 uur.
Kosten: €28,50 per persoon.

Broodproeverij


Tromgeroffel..... Bertien van de Kerk is komende donderdag 12 maart zelf aanwezig tijdens het ophalen van het brood (zie brood.krekdesign.nl) met een broodproeverij. De broodproeverij is van 14.00-17.00 uur. Kom ook proeven van haar heerlijke brood!

Agenda


Donderdag 12 maart: Broodproeverij
Dinsdag 17 maart: Inspiratieavond: "In gesprek met boeren en burgers"
Zaterdag 11 april: Workshop paaschocolade

Inspiratiecafé "in gesprek met boeren en burgers"


Komende dinsdag organiseert Biltsheerlijk een inspiratiecafé voor iedereen die interesse heeft in lokaal en milieuvriendelijk geproduceerd voedsel. Het is een avond om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. Waar staan we nu op dit gebied in gemeente De Bilt en wat kunnen en willen we nog meer?

Het allereerste inspiratie-/voedselcafé dat Biltsheerlijk drie jaar geleden organiseerde resulteerde onder andere in "De Biltse Streekmarkt", het plukdooolhof en prachtig verbindende fietsroutes. Kijk voor veel meer informatie en de uitnodiging op de website van Biltsheerlijk: www.biltsheerlijk.nl/inspiratiecafe-in-gesprek-met-boeren-en-burgers/      
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp