Copy
View this email in your browser

Taart van de maand augustus: Frambozen-perziktaart


Wegens groot succes ook komende twee weken deze heerlijke friszoete zomertaart. Geinspireerd door Ottolenghi met een eigen BonbonMargotwist eraan gegeven. Nieuwsgierig? Kom lekker proeven!


 

In de schijnwerpers: granen van Eyckenstein


Weleens gehoord van boerderij Eyckenstein? Een prachtige boerderij aan het rand van het bos van Lage Vuursche waar Jersey stiertjes rondlopen en er veel ruimte is voor ander moois. Zo telen ze er bijvoorbeeld bijzondere graansoorten als het oeroude Rode Emmergraan. Een heerlijke graansoort met een laag gehalte aan gluten en een stevige bite. Van andere graansoorten hebben ze meel en bloem laten malen waar je heerlijk gebak, pannekoeken en broden van kunt bakken. En....de pakken zijn in mijn winkel te koop. Pik je ook een graantje mee?

Voor meer informatie over boederij Eyckenstein zie: www.jerseyvleesbestellen.nl


 

Achter de schermen


Achter het letterlijke scherm van mijn laptop ben ik de afgelopen weken druk bezig met het bedenken en schrijven van teksten voor een nieuwe website. Een hele klus, maar fijn om mee bezig te kunnen zijn. Wordt vervolgd.....
 

Bonbon grandioos haalt de krant


Heb je de bonbon grandioos weleens geproefd? Die grote bonbon met ganache/vijg/walnoot/sinaasappel/kruiden erin die dus niet alleen maar groot, maar ook grandioos lekker is? Nou die grandioze bonbon heeft dus gewoon de krant gehaald. Het AD, Utrecht. Een vlot stukje is het geworden met als gevolg dat ik vorige week regelmatig nieuwe klanten binnen had die vroegen "heb je zo'n joekel van een bonbon voor mij?" Hihi. 
 

Agenda

  • Gesloten van vrijdag 14 augustus tot en met zaterdag 12 september.
  • Vanaf woensdag 16 september staan we weer voor jullie klaar op de normale openingstijden.
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp