Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

  • Terugblik op september
  • Taart van de maand
  • Product in de schijnwerpers
  • Exposities
  • Agenda

Terugblik op september


We kunnen tevreden terugkijken op een mooie maand september. Door zonovergoten nazomerdagen konden we nog lang genieten op het terras voor de winkel. De marktdag was geslaagd, mede door het mooie weer en de vele bezoekers. Margo gaf een gezellig kinderfeestje en als kers op de taart gaven we afgelopen woensdag een workshop voor 64 personen! 64 managers van de Zeeman uit heel Europa volgden in Alphen aan de Rijn een chocoladeworkshop van BonbonMargo. Georganiseerde chocoladechaos en een leerzame ervaring.

Expositie keramiek en schilderijen in Ruimte voor Kunst


Komende week is de laatste week van de expositie met het keramiek van Esther van Keulen atelierevk.nl/blog en de schilderijen van Ellen van der Wal atelierdeverbinding.nl.

In november zal Hans Kars exposeren met een expositie "Puur Glas". Hierover volgt in de volgende nieuwsbrief meer informatie.
 

Taart van de maand: Kweeperentaart


De taart van de maand oktober is een echte oogsttaart. De authentieke smaak van kweepeer wordt in deze taart gecombineerd met citroen en vanille. Dat wordt weer smullen!

 

Agenda


vrijdag 12 oktober:
Dorpsmarkt op het Dorpsplein in De Bilt
15.00-20.00 Kijk voor meer informatie op www.biltsheerlijk.nl

zaterdag 27 oktober:
Boer-gondische markt bij Landwinkel de Hooierij
10.00-17.00 Kijk voor meer informatie op www.dehooierij.nl/boer-gondische-markt/

Product in de schijnwerpers: honing


In de winkel verkopen we ondertussen drie soorten honing. De moestuinhoning komt van dichtbij, namelijk van het moestuincomplex "De Pioniers" in Utrecht. De boshoning komt uit het naaldbos in de voorlopers van de Alpen in Oostenrijk. De heide-kastanjehoning komt uit Asturie (een provincie van de groene kust in noord-west Spanje).

Alledrie de imkers kunnen vol passie over hun bijen en honing vertellen. Alledrie de soorten honing hebben een heel eigen, bijzondere smaak. Kom gerust proeven in de winkel.


Zelf gebruik ik de honing in een drankje: ginger-honey-lemon-tea. Schijfjes gember, een uitgeperste citroen, een lepel honing en eventueel wat zwarte thee maken een heerlijke, verwarmende, frisse drank die nog goed is voor je weerstand ook!

Markten

In oktober zullen we deelnemen aan twee herfstmarkten.
De Dorpsmarkt op het Dorpsplein in de Dorpstraat. Kom langs voor heerlijke producten, laat je hand versieren met henna, stempel met aardappels vrolijke vlaggetjes, swing de pan uit op vrolijke muziek en geniet van de sfeer. Kom vooral ook even langs de BonbonMargo kraam langs voor een shotje van onze nieuwe cassis-siroop, gemaakt van zwarte bes en appel. De Boer-gondische markt bij Landwinkel de Hooierij is een gezellige markt op de boerderij. Niet alleen struinen langs kraampjes dus, maar vooral ook even kijken bij de koeien.

BonbonMargo
Dorpsstraat vo Steenstraat 42
3732 HJ De Bilt
Tel.: 06-15842972
Openingstijden: wo-do-vr 11-18 uur, za 11-17 uur, zo 13-17 uur
www.bonbonmargo.nl / margo@bonbonmargo.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp