Copy
View this email in your browser

Alle goeds voor 2020!

Allereerst een prachtig nieuw jaar gewenst voor jullie allemaal! Hopelijk hebben jullie fijne, warme feestdagen gehad en een goede start gemaakt in 2020.

Wij hebben het goed gehad. Rondom de feestdagen werkten we in een rustig tempo lekker door. De voorraad is weer geteld, de winkel krijgt momenteel een grote schoonmaak-opruimbeurt en tussendoor borrelen er nieuwe ideetjes op voor het komende jaar.

Maar... eerst gaan we komende week een paar daagjes wandelen in de Ardennen. Even afstand en er daarna weer vol frisse energie tegenaan.

 

De taart van de maand januari: Kokos-citroentaart


We starten het nieuwe jaar goed met een frisse kokos-citroentaart die behalve lactosevrij, glutenvrij, veganistisch (op de honing na) en suikerarm vooral ontzettend lekker is.

Sommigen zullen de taart misschien al wel herkennen. In maart 2019 maakte ik deze ook met maartse viooltjes in de topping. Dit keer is de topping gemaakt met bergamotcitroen, kokos en korenbloemen. Net weer even anders, Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
 

Agenda

Gesloten: Woensdag 8, 9 en 10 januari
Vanaf zaterdag 11 januari zijn we weer op de normale dagen en openingstijden geopend!

Vanaf 1 februari: Mini-expo van Elsie le Coq met viltontwerpen. Meer informatie volgt in een latere nieuwsbrief.
 

Amnesty-schrijfactie

Amnesty international organiseert elk jaar een schrijfactie om mensen die strijden tegen onrecht te steunen.
Net als voorgaande jaren heb ik een schrijfpakket besteld.

Het hoogtepunt van deze schrijfactie is altijd in december, maar ook nu kan er nog geschreven worden. Voorbeeldbrieven en kaartjes en een handtekeningenactie liggen op de bar in de winkel. Aan het eind van januari doe ik de kaarten en brieven op de post. Schrijf ook mee! Voor meer informatie zie: http://www.amnesty.nl
 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp